Szépüljünk

Totális véletlenségből lett pink haja az anyukának

Egy anyuka le akarta nyúlni lánya samponját, de egy életre megtanulta a leckét...

Íme egy vicces és tanulságos történet arról, miért nem jó ötlet mások cuccait használni. Vagy legalábbis arról, hogy ha már használjuk, nézzük meg alaposan, mit vettünk a kezünkbe…

Kerrie Henderson például azt hitte, lánya samponját veszi kölcsön a hajmosáshoz, épp ezért eléggé meglepődött, mikor szembesült élénk pink frizurájával. Kiderült, hogy valójában piros hajfestékről volt szó, amit Henderson lánya (valóban megtévesztő módon) samponos flakonban tárolt. Az asszony csak akkor döbbent rá a hatalmas tévedésre, mikor hatéves kislánya a fürdőszobába érve figyelmeztette: rózsaszín lett a haja.

Az asszony nem volt megelégedve az új hajszínnel, bár lánya állítólag majd’ meghalt a nevetéstől, mikor anyukája Facetime-on prezentálta pink frizuráját. De Henderson már jó ideje szőke hajat visel, és ezen nem is tervezett változtatni… Az viszont szinte biztos, hogy mostantól nem fog rájárni lánya cuccaira.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top