Szépüljünk

Vagyonokat keres az Instagramra feltöltött talpfotóival

A nő teljesen véletlenül fedezte fel a lábfotózós munkát.

A Kanadában élő Jessica Gould szokatlan pénzkereseti lehetőséget talált magának. A nő munkája ugyanis abból áll, hogy különböző pozíciókban lefényképezi a lábát, és az elkészült fotókat felrakja az Instagramra. Hogy ez kinek jó? Hát a lábfetisisztáknak! Gould először nagyon nevetett azon, hogy bárkinek is az ő lábát nézve lesz jó napja, de érdekelte a bizarr feladat. Először Scarlet Vixxen álnéven posztolta lábfotóit, nem sokkal később elképedve látta, hogy virtuális aranybánya ez a munka. 

Forrás: Scarlet Vixxen/Instagram

A nőnek ma már több mint 12 ezer követője van az Instagramon, Scarlett Vixxen pedig legalább 3, a lábáról készült képpel jutalmazza meg őket naponta. Persze van, akinek ez sem elég. A merészebbek üzenetben kérik a nőt, hogy küldjön nekik exkluzív képeket, amiért drága ajándékokat ajánlanak. Ezek olyan kérések például, hogy a fotókon Gould talpa kifejezetten piszkos legyen, viseljen bizonyos lábbeliket vagy lépjen rá különböző ételekre. Bizony, valaki erre gerjed. 

Forrás: Scarlet Vixxen/Instagram

Persze van egy határ, amit Gould egyértelműen kommunikál rajongóival: a meztelen fotós kérésekre például következetesen nemet mond. A sokszor nem helyénvaló üzenetekről eltekintve a nőnek nagyon is megéri ez a munka, hiszen állítása szerint több mint 70 ezer dollárt, vagyis átszámítva 18,5 millió forintot keres évente.

Forrás: Scarlet Vixxen/Instagram

Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top