Szépüljünk

Bizarr sminket kapott Mona Lisa – fotó

Leonardo da Vinci Mona Lisája vitathatatlanul a világ egyik leghíresebb festménye, ám valaki szerint ráfért egy kis frissítés. Nem is a képre, hanem inkább a rajta szereplő hölgyre. Liza Kondrevich sminkesnek az az ötlete támadt, hogy a mai legújabb szépségtrendek szerint varázsolja modernné a Mona Lisa arcát.

Kondrevich az Instagramon megosztott videóban mutatja be, milyen, finomnak nem éppen nevezhető, simításokat végezne el a nőn a csillámos szemhéjtól kezdve a fényes ajkakon át a friss trendnek számító hullámos szemöldökökig. A videó még nincs fent két hete az interneten, mégis több mint 300.000-en kedvelték eddig. 

Bár a sminkes hangsúlyozta, hogy a videót olyan embereknek készítette, akiknek van humorérzékük, és nem akarja, hogy félreértsék szándékát, például tiszteletlenséget fedezzenek fel benne, mégis sokan felháborodtak mókás ötletén. 

„Leonardo da Vinci zseniális volt, a bálványom. Amikor kislány voltam, folyamatosan az ő festményét másoltam le a rajzaimban.”

Nekünk eléggé bejött az ötlet, bár abban nem vagyunk biztosak, hogy jó úton haladnak a szépségtrendek…

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top