Szépüljünk

Rommá injekciózza magát az élő Popeye

Az élő Popeye nagyon nem spenóttal duzzasztja a muszklijait. Testépítés helyett testleépítés...

Élő Popeye-ként emlegetik Kirill Tereshin orosz testépítőt, igaz, neki nem az alkarja, hanem a felkarja extrém méretű. A 21 éves fiatalember azonban nem a spenóttal, de még csak nem is kemény edzésekkel növeszti a brutális muszklikat, hanem egy synthol nevű szintetikus olajat injekcióz rendszeresen a karjába. Mit sem törődve azzal, hogy ez egyrészt veszélyes, másrészt kimondottan groteszkké teszi a megjelenését.

Перед треней

k1rya26rus (@s_1_a_c_k_3_r) által megosztott bejegyzés,

Tereshin karjaiban már most is több liternyi synthol van és esze ágában sincs leállni az újabb és újabb injekciókkal. Még az sem tántorította el a folytatástól, amikor előfordult, hogy 40 fokos láza lett az anyagtól, és úgy érezte, haldoklik. A fotókon is jól látható, hogy a karjai vörösek és gyulladtak.

Синтол не, не слышал

k1rya26rus (@s_1_a_c_k_3_r) által megosztott bejegyzés,

A fiatalembernek jó esélye van arra, hogy a szintetikus olajtól fertőzések, fekélyek alakulnak ki az izmaiban, de idegkárosodást vagy nekrózist is szenvedhet, ahogy kilátásban van számára a tüdőembólia, valamint a stroke is.

Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top