Szépüljünk

Megérkezett a legújabb szemöldöktrend, és lesokkolódtunk tőle

Újabb megdöbbentő szemöldöktrend ütötte fel a fejét az Instagramon.

A hullámos, cikkcakkos és különböző mintás szemöldökök után megérkezett a legújabb trend, a mintegy koronaként elterülő, strasszos díszítés. Az elkövető Sofie Petersen, aki Instagramján mutatta be kísérletezését a szemöldökékesítés legmélyebb bugyraiban. 

 De nem ám csak a csillogó-villogó strasszok meglepők, hanem a tincsekbe fésült szemöldökszőrök is, amiket a strasszokkal rögzítettek, nehogy egy kósza szál rakoncátlankodni kezdjen még a végén. 

brow crown

Sofie Petersen (@sofiepeterseen) által megosztott bejegyzés,

„Volt néhány drágakő matrica az asztalomon, és amikor a szemöldökeim alakja hirtelen emlékeztetni kezdett egy koronára, ránéztem a matricákra, és már meg is volt az ötlet.”

Petersen egy kis vazelinnel bekent ecset segítségével kreálta meg strasszos szemöldökeit, ám ötlete nem jött be mindenkinek. A nő sok negatív visszajelzést kapott az interneten, amitől kissé elszontyolodott, hogy nem értik meg és nem értékelik kísérleti szépségtrendjét. Persze ez nem állítja meg abban, hogy meghódítsa strasszos szemöldökeivel a világot.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top