Szépüljünk

Elképesztő átalakulás: fitneszmodell lett a dundi lányból

Meghan Gilbert korábban nemcsak túlsúlyos volt, de borzasztóan egészségtelenül is élt, mostanra azonban gyökeresen megváltozott az élete.

A texasi lányt folyamatosan súlyával cikizték, de mindenki nagyot nézett, mikor a lánynak sikerült 30 kilótól megválnia, sőt, fitneszmodell lett belőle. Meghan Gilbertnek mondjuk nem a testsúlya jelentette a legnagyobb problémát: a lány rengeteget bulizott, drogozott, depresszióját pedig állandóan falási rohamokkal próbálta enyhíteni.

A 21 éves lány sorsa akkor fordult meg, mikor egyik este túllőtt a célon a drogokkal – ezután döntött úgy, hogy változtat az életén. Gilbert aztán nemcsak diétázni kezdett, hanem azt is elhatározta, hogy teljesen átformálja a testét, így lett végül fitneszmodell az egykor állandóan gúnyolt lányból. Most szeretne másokat is inspirálni történetével, ezért elindította saját 30 napos fogyasztóprogramját, amelyre bárki feliratkozhat.

 

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top