Szépüljünk

2017 legrémesebb szépségtrendjei, amiket sosem akarunk viszontlátni

Idén is bőven láttunk érthetetlen vagy épp kimondottan visszataszító szépségtrendeket, amelyek remélhetőleg nem fognak minket kísérteni 2018-ban.

Az internet minden évben kitermel néhány fura, felfoghatatlan „szépségtrendet”, aminek sok mindenhez köze van, csak éppen a szépséghez semmi. Idén láttunk iszonyú bizarr szemöldököket, csillámba borított mindent és hányingerkeltő körmöket is… nézzük meg őket most utoljára, hogy soha többé ne kelljen találkozni velük!

Csillámsegg

A csillámsegg elsősorban nyáron mutat, amennyiben mutat bármikor is, bár mi az egészségügyi kockázatok miatt is aggódunk – vajon jó teletömni csillámmal az ilyen érzékeny helyeket?

Hullámos szemöldök

Nem különösebben felháborító, de azért elég hülyén néz ki.

„Nyalókás száj”

A koncepció az, hogy ajkaink úgy nézzenek ki, mintha összekentük volna édes, ragadós cukorsziruppal, de szerintünk inkább úgy fest, mint valami bizarr, cseppet sem gusztusos bőrprobléma

Hajas körmök

A hajas körömtrend valami elmondhatatlanul visszataszító, ennél talán csak a pattanásos manikűr jelentett sokkolóbb mélypontot, ami annyira ronda, hogy még ide sem rakjuk be.

Extra orrszőr

Egészen eddig megszabadulni akartunk az orrból kilógó szőrszálaktól, most meg direkt műszőrt vesszük az orrunkba. Érthetetlen lett a világ…

HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top