Szépüljünk

Durva tetoválása tette tönkre a fiatal lány szexuális életét

A lány 17 éves volt, mikor barátnőjével vásároltak egy tetoválópisztolyt, amellyel durva intimtetkókat csináltak maguknak. Holly azt mondja, most már nagyon megbánta a dolgot.

Hiába figyelmeztetnek rá minket, hogy a tetoválások egy életre szólnak, még így is hajlamosak vagyunk meggondolatlanul varratni. A Holly nevű lány ráadásul házilag, barátnőjével tetovált, mikor 17 évesen szert tettek egy tetoválópisztolyra.

Akkor még viccesnek gondolta, hogy nemi szerve fölé az „Eat me”, azaz „Nyalj ki” szavakat tetováltassa, de állítása szerint a durva tetoválás teljesen tönkretette szexuális életét. A tetoválás miatt egyből olcsó és trágár lánynak nézik, Holly szerint különösen kínos a nőgyógyásznál, de már bikinit sem mer húzni.

A lány nagyon szerette volna baklövését jóvá tenni, ezért profi tetoválóművészt kért arra, hogy takarja el az ócska mintát. Holly trágár szavaiból végül egy lótuszvirág lett, amivel a lány határozottan sokkal elégedettebb, mint az eredeti tetkóval!

 

TheSun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top