Trend

Egy tetováló megtalálta a szem alatti karikák és a striák ellenszerét

Csadakrémek és plasztikai műtétek helyett...

Egy brazil tetoválóművész, Rodolpho Torres színes tetoválásokkal képes optikailag elfedni a szem alatti karikákat, illetve a striákat. 

A férfi pályája korábbi időszakában művészi tetkókat készített, ám látta vendégei testén a striákat, és rájött, hogy tetoválással el tudja tüntetni azokat. Ma már ez a fő profilja. A  különleges módszernek köszönhetően komoly népszerűségre tett szett, több dél-amerikai híresség is felkereste már.

A férfi személyre szabottan keveri ki vendégei számára a tetoválótinta árnyalatát, hogy az minél jobban passzoljon a kliens bőrszínéhez. A tetkó gyógyulása után a bőr simábbnak és egységesebbnek tűnik, 60 nap után pedig akár napoztatni is lehet. Torres tetoválótintáját hazája egészségügyi felügyelősége is vizsgálta és jóváhagyta.

Egyes bőrgyógyászok ugyanakkor aggodalmukat fejezték ki a módszer miatt, mivel a bőr idővel megváltozhat, ennek következében pedig a tetoválás elüthet a környezetétől.

Dr. Jaime S. Schwartz plasztikai sebész szerint ugyanakkor a tetoválás a legegyszerűbb módja, hogy megszabadulj a striáktól és a szem alatti karikáktól.

Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top