Szépüljünk

Nagyon pórul járt a neten rendelt fogfehérítővel

Ezért sem veszünk műfogsort az interneten.

Natalie Fletcher, a 22 éves észak-walesi nő megelégelte, hogy fogai nem elég fehérek. Számos technológia áll rendelkezésre a probléma orvosolására, de ő a fogászati héjak (ún. veneer) alkalmazása mellett döntött, amelyek, ha szakember készíti el őket, egy kb. 0,5 mm vastagságú, az esetleges kisebb hibákat korrigáló burkot jelentenek.

Igen ám, de a fogorvostól egy ilyen fogfehérítő héj nagyjából 500 fontba (kb. 180 ezer Ft) került volna, így Natalie inkább úgy döntött, hogy rendel egyet az internetről, mindössze 5 fontért (1.800 Ft).

A Natalie nővére által megosztott videókon jól látszik, hogy a fogsor beleragadt a nő szájába, és családja általános derültsége közepette sem tudja onnan kipiszkálni.

A második videó végén már odáig jut, hogy megpróbálja magát fejbe verni, amivel csak azt éri el, hogy a fogsor elülső, fehér része lejön, a csupasz, rózsaszín résznek látszó ínye viszont továbbra is Natalie fogaihoz ragad.

Forrás: Mirror

Kiemelt képünk: Facebook/Sarah Fletcher

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top