Szépüljünk

Így villants idén nyáron! Csillogós luxus körmök

Te sem vagy a visszafogott stílus híve, a minimál a szerény kislányoknak való? Akkor a csillogó flitteres körmöket neked találták ki! Ne fogd vissza magad ezen a nyáron se, mutasd meg, mit tud a manikűrösöd!

A francia köröm a visszafogottság szimbóluma, ám ha az esküvődről van szó, és szeretnéd megmutatni, hogy az életed csupa csillogás, akkor legjobb, ha ez a körmeiden is visszatükröződik. Idén nyáron sem kell szerénykedned, és akár egy esküvőn, akár egy jól megérdemelt nyári parti előtt csináltass ragyogó körmöket!

Csillámos nyári köröm

Összegyűjtöttük az idei év legütősebb, villantós körmeit. Legyen az alap ragasztott műköröm, vagy gél lakk, a variációk száma szinte végtelen. Változatos lehet a köröm formája vagy hosszúsága és úgy tűnik, az egy körömre felhelyezhető flitterek száma is végtelen. De indíthatunk visszafogottabb francia körömmel is, amit aztán feldíszítünk csillámosra.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Bank holidaaaay nails💁🏽 * * #acrylicnails #acrylics #gelish #gelishnails #nails #glamandglits #prohesion #showscratch #nsi #notd #prohesion #acrylicinfills #tapenails #showscratch #freshset #frenchnails #frenchmanicure #glitternails #boohoo #missguided

329 Likes, 12 Comments - Taylor Rodway (@taylormadenailsx) on Instagram: "Bank holidaaaay nails💁🏽 * * #acrylicnails #acrylics #gelish #gelishnails #nails #glamandglits..."

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top