Szépüljünk

Meghan Markle-orrot plasztikáztatott magának a fitneszmami

A műtét után a kórházi ágyában lábadozva nézte a tévében a hercegi esküvőt.

A brit Tracy Kiss hatalmas rajongója Meghan hercegnének. Tavaly novemberben, miután Harry herceg eljegyezte Markle-t, a 30 éves brit fitneszmami és blogger szinte rögvest elkezdte hívogatni a plasztikai klinikákat, hogy időpontot foglaljon magának egy műtétre, melynek során olyan orrot szabnak neki, mint Meghané.

A beavatkozást végül dr. Alexander Aslani spanyol plasztikai sebész vállalta. Tracy a két gyermekével és a barátjával, Freddie-vel utazott Marbellára a műtétre. A hercegi esküvőt a kórházi ágyában lábadozva nézte a tévében.

Hogy milyen volt az orra az operáció előtt, és milyen lett utána, az az alábbi képen látható:

Azzal, hogy Meghan hercegné orrához mennyire hasonlít a végeredmény, lehet vitatkozni:

Meghan Markle (Getty Images)

Tracy elárulta: a párja utálja az új orrát, őt azonban ez a legkevésbé sem zavarja. Elégedett az orrplasztika végeredményével, amitől úgy érzi magát, mint egy hercegnő. Szerinte a beavatkozás megérte az árát, mert ez egyfajta befektetés a jövőbe.

„Megmondtam neki, hogy ez az én arcom, az én orrom, és minden srácnak, akivel randizom, el kell fogadnia, hogy odavagyok a plasztikai sebészetért” – szögezte le Tracy.

A nő mindemellett nemcsak Meghan orrát, hanem a mosolyát is utánozni akarja, ezért fogfehérítésre ment, és fogszabályzót is csináltatott.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top