Szépüljünk

Szülés utáni teste miatt kritizálták a Victoria’s Secret-modellt

Candice Swanepoelt tizenkét nappal gyermeke születése után kapták lencsevégre, de az internetezők nem voltak megelégedve a modell kinézetével.

A Victoria’s Secret-modell az online zaklatás legújabb áldozata, akinek szülés utáni testét bírálták. A szóban forgó képeken Swanepoel a tengerparton, egy bikiniben sétál, és tulajdonképpen semmi probléma nincs a testével, leszámítva, hogy most szült, ezért nyilvánvalóan van egy kis hasa. Nos, ezt nem mindenki tudta lenyelni, az internetezők nem erre a látványra számítottak, lévén egy modellről van szó. Szerencsére Swanepoelt nem kell félteni, tökéletesen reagált az őt ért buta vádakra.

#New Candice Swanepoel in your IG Stories 💥 #candiceswanepoel. @angelcandices

Candice Swanepoel (@candiceswanarmy) által megosztott bejegyzés,

„Ez vagyok 12 nappal a fiam születése után. Nem szégyellem megmutatni a szülés utáni hasamat, büszke vagyok rá. 9 hónapig növekedett benne a fiam, azt hiszem, megszereztem a jogot arra, hogy legyen egy kis hasam. Azért, mert modell vagyok, ugyanolyan normális ember is, ezért hadd élvezzem a strandolást békében. Nem kell elrejtenem a hasam csak azért, mert az embereknek van egy mércéjük a nőkkel szemben. Életeket teremtünk! Hölgyeim, mindannyian együtt vagyunk ebben az egészben, ezért legyetek egymáshoz kedvesek.”

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top