Szépüljünk

Molesztálta vendégét a fodrász

A hajfestés és a fejmasszás végül szexuális molesztálásba ment át.

Festésre és vágásra ment fodrászhoz egy 38 éves nő az indiai Vadodarában múlt kedden délután. A fodrász, Abdul Abib Sheikh előbb megcsinálta a vágást, majd a szalon egy zárt helyiségébe ültette át a vendéget, azzal az ürüggyel, hogy ott festi be a haját. A festést követően azonban előbb a fejét masszírozta, majd szexuálisan molesztálni kezdte a nőt.

Az asszony hangosan rászólt a fodrászra, aki ekkor ugyan abbahagyta a molesztálást, ám pár perccel később folytatta. Az áldozat ekkor ellökte őt, kirohant a helyiségből, és szólt a szalon alkalmazottainak a történtekről. Sheikh utánament és többször is elnézést kért tőle.

A kép illusztráció! (Pexels)

A nő ezek után odahívta a férjét a fodrászatba, aki pedig értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrök őrizetbe vették a fodrászt.

Kihallgatásán Sheikh azt állította, hogy csupán véletlenül ért hozzá illetlenül a nőhöz, és hozzátette, hogy ezért bocsánatot is kért.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top