Szépüljünk

23 év hajnövesztés után kopaszra nyíratta magát egy nő – videó

A brit nő jótékony célból vált meg derékig érő hajkoronájától.

A Ruth Clark 23 évig nem vágatta le a haját. Egészen a múlt péntekig, amikor megvált derékig érő tincseitől, mégpedig eléggé bevállalós módon, a brit cserkészvezető ugyanis rögtön kopaszra nyíratta magát, jótékony célból.

Ruth Clark 23 éven át növesztette a haját (Forrás: Facebook)

A nő célja az volt, hogy legalább 3000 fontot (1,1 millió forintot) gyűjtsön a cserkészcsapat új központjának megépítésére, ám ezt az összeget jócskán sikerült túlszárnyalnia, ugyanis több mint 5000 font (1,85 millió forint) gyűlt össze. 

Magáról a hajvágásról egyébként azt mondta, hogy borzalmas volt, különösen azért, mert egy csomó ember szeme láttára történt.  

Az 51 éves cserkészvezető levágott haja sem vész kárba, azt ugyanis egy alapítványnak adományozták, ahol parókákat készítenek olyan gyerekek számára, akik betegség miatt veszítették el a hajukat.

Ruth elmondta, a férjének tetszik az új frizurája, mert nagyjából ugyanolyan, mint az övé. A nő azonban újra meg akarja növeszteni a haját.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top