Szerk

Parádés gyerekrajzok illusztrálják majd az Ickabog magyar kiadását

Kevés pályázatra érkezett eddig annyi kreatív nevezés, mint az új J.K. Rowling-mese illusztrációs versenyére. Nézzétek meg a nyertes alkotásokat!

Olyan mintha csak tegnap kezdődött volna, de hipp-hopp elszállt az idő, és már le is zárult az nlc és az Animus Könyvek közös gyerekrajzpályázata. A feladat az volt, hogy J.K. Rowling Az Ickabog című új meséjéhez küldjenek illusztrációs rajzokat a gyerekek. A történetet először itt, az nlc-n lehetett folytatásos formában elolvasni, és az akció sikere nagyobb volt, mint remélni mertük. Cirka 800 csodálatos rajz érkezett be a nevezési időszak alatt, és igazán komoly fejtörést okozott a zsűrinek a nyertesek kiválasztása.

Végül ez a 34 alkotás jutott a fináléba, ezek a rajzok fogják díszíteni a november közepén megjelenő kötetet:

Megnézem
Összes kép (34)

Fantasztikus munkát végzett mindenki, és reméljük a gyerekek is élvezték a mesét és az alkotást, mert mi nagyon szerettük ezt a projektet.

A rajzokkal díszített könyv november 16-án jelenik meg, és biztosak vagyunk benne, hogy egészen különleges kötet lesz. Előrendelésre már most van lehetőségetek, itt. Az Ickaboggal kapcsolatos friss híreket pedig a kiadó Facebook-oldalán követhetitek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top