Szex

Randi a férjemmel

A szerelem hevében kézzel-lábbal tiltakozunk és erősködünk: a mi szerelmünk lángolása sohasem múlik el. Évek múlva viszont jön a keserű felismerés: tévedtünk. Nagyanyám erre csak annyit mond, hogy a tüzet táplálni kell, különben kialszik. Három randitipp.
Tippek olvasóinktól

Meglepetés férjnek »

Apró meglepetések »

Meglepetés a párodnak »

Legyél jóllakottan is éhes!

 

Ki ne emlékezne arra, hogy a szerelem első mámorító napjaiban csak a másik járt a fejében, csak a csókok, érintések, ölelések voltak igazán fontosak, minden más csak időtöltés volt két szeretkezés között. Stabil kapcsolatoknál azonban az éhség eltűnik, a gázszámla fontosabb, mint a hosszú csók a találkozás pillanatában. Örök csapda, hogy ott vagytok egymásnak, ezért a sok teendő között ti magatok maradtok utoljára, és a végén éppen az egymásra figyelés, a törődés, a csók nem fér bele a 24 órás napba.

Minden nő gyorsan megtanulja, hogy a másnapi ebédet a férjével vagy a pasijával nem ebéd után kell megbeszélni, hanem még előtte. Nincs ez másként a közös programokkal sem. Játszhatsz arra, hogy a pasid egy idő után „éhes” lesz, azaz hiányzol neki, viszont a pasikat olyan anyagból gyúrták, hogy stabil kapcsolatban inkább a munkára figyelnek, mint az udvarlásra, így előbb leszel te ideggyenge a figyelemhiánytól, mint a pasid. Kár lenne ezt megvárni, inkább szervezz programot. Randizzatok!

 
Miért mindig én?

Nő vagy, és okos, ezért pontosan tudod, hogy mit várhatsz el életed párjától. Ha nem szervez közös programot, nem azt jelenti, hogy nem szeret, csak azt, hogy kissé figyelmetlen. Lépj túl az érzékenységen meg a sértődöttségen. Bárki bármit is mond, mindig női feladat volt és női feladat lesz a család egységének és harmóniájának megteremtése. Veheted úgy is, hogy felosztottátok egymás között a feladatokat, és ez neked jutott. Rossz szó, de a közös programokkal „tanítod” is a pasidat, megmutatod, hogy mire vágysz, és egy nap talán ő lep meg téged egy randival.

Nagyon fontos, hogy ne várd, ne követeld, hogy hívjon randira, tartsd meg a lehetőséget, mint dugicsokit, amely bármikor előkerülhet, viszont ne erőlködj, hogy a lehetőség valóra váljon. Tökéletes az élet így is, úgy is.

3 randitipp kapcsolatban élőknek

1. Beszélgessetek!

A „legnagyobb” hiba, ha munka után hazaestek, és leültök a tévé vagy a számítógépetek elé. Igaz, hogy egymás mellett vagytok, de nem egymással. Meg se próbáld, elvetélt ötlet, hogy a számítógéppel foglalatoskodó pasidhoz beszélj. Hiába állítja, hogy ő így is tud figyelni, de Napóleonon kívül egyetlen férfiról sem tudjuk, hogy képes egyszerre több dologgal foglalkozni. Szóval ne menjetek haza, hanem menjetek el a kedvenc éttermetekbe. A közös mozi és színház is jó program, de ott is egymás mellett vagytok, nem pedig egymással. Az étteremben viszont minden adott, hogy egymásra figyeljetek, hogy beszélgessetek, pont úgy, mint a megismerkedésetek idején, amikor elképzelhetetlen volt, hogy valaha kifogytok a szóból. Persze nem muszáj étterembe menni, mehettek teaházba is, vagy kávézni a kedvenc cukrászdátokba. Munka után találkozzatok idegen helyen, beszélgessetek, és egészen édes lesz, hogy együtt mentek haza.

 
2. Menjetek táncolni!

A közös tánc felér a szexszel. A „mi öregek vagyunk már a nagy berúgásokhoz és a füstös, táncos helyekhez” kiváló indok, hogy miért töltitek otthon a péntek és szombat estét, de nem ad felmentést a táncolás elmulasztására. Tanuljatok új táncot, menjetek tánciskolába, tanuljatok tangózni, salsázni vagy akár angolkeringőzni, ha éppen ahhoz van kedvetek.

Az újdonság, a közös élmény, az új sikerélmény egészen új lendületet tud adni a kapcsolatnak. Talán a pasid majd megpróbál inkább közös sportolásra rábeszélni, de ha egy halvány esélyt is látsz arra, hogy élvezze a táncot, ne hagyd magad, mert jó-jó a közös sport, de a tánc sokkal erotikusabb.

 


3. Csak ketten

 
Munka, család, gyerek, barátok. Annyi helyen kell megfelelni, és olyan kevés az idő, hogy mindig egyensúlyoznunk kell. Senkit sem akarunk megsérteni, de közben üldözik egymást a napok, és a régi meghitt együttlétek már csak kellemes emlékek. Legyél kicsit önző, szakíts ki napokat vagy hétvégéket, amikor ketten mentek kirándulni. Ne, ne maradjatok otthon, mert akkor ott a mosogatnivaló meg a vasalnivaló, sőt a párod is biztos talál a sarokban egy polcot, amelyet hónapok óta fel kellett volna fúrni.

Hagyd magad mögött a sok „kell”-t, üljetek be az autóba vagy szálljatok vonatra, és menjetek el valahova, ahol még nem jártatok. Kiránduljatok a természetben, vagy fedezzétek fel egy kisváros vasárnapi csendjét, és szinte garantált, hogy a férfi, aki legszívesebben otthon punnyadt volna, másnap azt mondja, milyen jó volt az együtt töltött idő. Nem kell rohanni, nem kell izgulni. Beszélgessetek, fogjátok egymás kezét és csókolózzatok. Amikor visszaértek, minden ott folytatódik, ahol abbahagytátok, ott a polc, a szennyes és a vasalatlan, de ti boldogabbak lesztek.

Tipp: Párkapcsolat.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top