Szex

Mire vágynak a férfiak és mire a nők?

Férfi és nő nem tud egymás nélkül élni, de néha együtt sem. Talán ha őszintén elmondanák, mire vágynak, mitől lennének boldogok, megtalálhatnák a társukat. A nő az igazi férfit, a férfi pedig az igazi nőt!

Mit akar a nő?

Egyenlőséget

A nők egyik legnagyobb vágya az egyenrangúság. De vannak bennük kételyek, és néha elbizonytalanodnak. Hiszen az egyenrangúság azt jelentené, hogy arra vágynak, amire a férfiak. Pedig ez nem így van. A nők gyengédségre, romantikára vágynak. Ösztönösen a legjobb férfit keresik, aki képes egy családnak biztonságot nyújtani. Miután viszont megtalálták ezt a férfit, szeretnének ők is bizonyítani. Ezért szeretnék, ha a férfiak is kivennék a részüket a házimunkából. Erre azért van szükségük, mivel egyszerre három színtéren kell megfelelniük: úrinőknek kell lenniük a munkában és a társaságban, háziasszonynak a családban és szeretőnek az ágyban. Ez bizony egyszerre nem megy könnyen!

Figyelmet

Amikor egy nő kimerült, zaklatott és kétségbeesett, nagyon vágyik arra, hogy érezze: nincs egyedül. Ilyenkor igazán szüksége van egy férfi közelségére, őszinte megértésére. Ha egy férfi képes egy ilyen helyzetben őszintén, érdeklődve meghallgatni a problémát, bizonyíthatja szerelmét. Hiszen egy nőnek éreznie kell, hogy szeretik, még akkor is, ha érzéseit gátlások nélkül kitárja. Szüksége van arra, hogy újra és újra hallja szavakba öntve, hogy mennyire szép és fontos. A lelki figyelem mellett a nők szívesen veszik az apró figyelmességeket is. Vonzódnak a „régimódi” dolgokhoz. Szeretnek csak úgy virágot, csokoládét kapni, és egy romantikus vacsora is csodákat tehet a lelkükkel.

 

Nőnek lenni

A nők mindig szépnek akarnak látszani. Jólesne nekik, ha igyekezetüket a párjuk is észrevenné és kellőképpen méltatná. Ahelyett, hogy örök számonkérésbe ütköznének, mit miért és mennyiért vettek, jobban kedvelik, ha egy férfi megdicséri az új ruhájukat, frizurájukat. Kivétel nélkül minden nő vágyik arra, hogy azt érezze, párja elégedett a testével, hogy őt tartja a legkívánatosabb nőnek a világon. Már azt sem nagyon nézik jó szemmel, ha a férfi nyíltan megnéz egy másik nőt az utcán, nemhogy ha összehasonlító megjegyzéseket tesz.

Egy jó apát

A nőknek az egyik legfontosabb dolog az anyaság. De nem csak maguknak szülik a gyereket. Ajándéknak szánják annak a férfinak, akibe szerelmesek. Ezért minden vágyuk az, hogy a csemetéknek a férfiak is ugyanannyi figyelmet és szeretetet szenteljenek, mint ők. Úgy gondolják, a gyerekneveléshez két ember határtalan energiái szükségesek. Elvárják, hogy a társukkal ebben a kérdésben, a legapróbb dolgokban is együtt döntsenek.

Mit akar a férfi?

Társat

A férfiak gyakran tiltakoznak a kötöttségek ellen, ugyanakkor szinte belehalnának, ha nem tartozhatnának valakihez, aki gondoskodik róluk. Bár mindig saját magukat és munkájukat sorolják az első helyre, de a nőket ösztönösen védelmezni, óvni akarják, szeretnének biztonságot nyújtani nekik. Vannak azonban olyan nők, akik ezt félreértelmezik, és a férfit nem egyenrangú partnernek, hanem megmentőnek tekintik. Próbálnak belekapaszkodni, és rázúdítani minden nehézséget, pedig ettől a férfiak menekülnek, mert úgy érzik, visszahúzza, hátráltatja őket egy ilyen kapcsolat.

Elismerést

A férfiak szeretik azt gondolni, hogy nélkülük nem mennek egyről a kettőre a dolgok. Szinte minden helyzetben bizonyítani akarják a hozzáértésüket. Egy férfinak nagyon fontos, hogy mindezt a nők láthatóan értékeljék, és ezzel újra és újra megerősítsék önbizalmukat. Kétkedve fogadják, ha megpróbálnak beleszólni a dolgaikba. Megoldásokat akarnak, ezért inkább a tetteikkel fejezik ki szeretetüket. Ritkábban vágynak rá, mint a nők, hogy szavakba öntsék az érzelmeiket. Az egyenes beszéd és segítségkérés hívei, mivel képtelenek megérezni a női vágyakat.

Nyugalmat

Az erősebb nem képviselői nem kedvelik, ha a hibáikkal próbálják szembesíteni őket. Nehezen változnak, és rendkívüli erővel ellenállnak, ha nyíltan próbálják átformálni a rossz szokásaikat. Zaklatásnak veszik, és előbb vagy utóbb az ilyen kapcsolatból megpróbálnak elmenekülni. A kötöttség és bezártság érzése hatalmas ellenállást vált ki belőlük. Szeretik, ha a társuk egyben a barátjuk is, ha úgy érzik, egy biztonságos, megszokott hátország, meleg otthon várja haza őket.

Magányt

A férfiaknak időnként szükségük van saját utakra. Ilyenkor nem érdemes faggatni, merre jártak és mit csináltak. Sokkal inkább ösztönlények, így hát időnként akár még a hódítás élményére is szükségük lehet. Szeretnék, ha a nők megértenék, az örök hűség számukra egyoldalú fogadalom. Gyakran bizonygatják, a testiség nem mindig jár együtt érzelmekkel. Ugyanakkor tudnunk kell, szentül hiszik, ha egy nő lép félre, az megbocsáthatatlan. Mindezt azért, mert nem tudnak veszíteni és elveszíteni.

Sokszínű nőt

Szeretik, ha egy nő csábító, vonzó, és nyitott az új dolgokra. Úgy érzik, az egyetlen dolog, amely megöli a szerelmet, az a rutin. A titokzatos nőkhöz viszont újra és újra visszatérnek, hogy minél többet tudjanak meg róluk. De nem kedvelik, ha ez a kisugárzás túlárad a nőből az otthon falain kívülre is. A férfiaknak nem kellenek a túlzások, csupáncsak azt akarják, hogy a nők legyenek összhangban önmagukkal, és sugározzon belőlük a nőiesség.

Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, akivel végigrandizhatnád a nyarat, próbáld ki Te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Párkapcsolat.lap.hu
Nyár.lap.hu »
Szerelem.lap.hu »

Forrás: Meglepetés »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top