Szex

Pikk-pakk randi – 2009 legjobb randihelye

Megszületett a tökéletes randihely, ahol minden kérdésre fény derül, és ehhez nem is kell messzire menni!

Sokan küszködnek a randizás nehézségeivel és buktatóival. Nem egyszerű megtenni az első lépéseket, és a fiatalok nagy része sokféle félelemmel küzd, főleg a randi előtt. Izgulás, csúnya bakizások, félénk mosolyok és megannyi kérdés a fejben. Mi van, ha nem egyezik a stílusunk a kiszemelttel? Mi van, ha ő másképpen vélekedik a világ dolgairól? Mennyire fontos neki a hűség?

Megszületett a tökéletes randihely, ahol minden kérdésre fény derül, és ehhez nem is kell messzire menni! A HotDog megalkotta a tuti receptet arra, hogy párra lelj, miközben a számítógéped előtt ülsz! Ez nem lehetséges?? Dehogynem! Flörtölj játsszva, és találd meg a párod pikk-pakk.

80%-al több szerelem az idén
95% -al több egymásra találó pár
100 % randikészültség!

Olvass tovább, és nézd meg, hogy miről is van szó!

Légy te is a felhasználónk, és kipróbálhatod, milyen, ha téged is eltalál Ámor nyila a Pikk Pakk Randi játékban! Vigyázz, mert elrabolják a szíved!!

Először is regisztrálj a HotDog.hu oldalra, hiszen csak regisztrált játékosok léphetnek be a játékba, így garantálva, hogy mindenki valós adataival randizik a játékban!

A regisztráció menüpontért kattints ide »

Miután beléptél, irány a Pikk Pakk Randi, amit ITT találsz meg. Navigálhatsz a felső menüsor 4. gombja (Játékok) segítségével is, így eljutva a Közösségi játék részlegünkben, és vesd rá magad a Randi nevezetű játékra. Ezután láthatod, hogy kik is azok, akik szintén pár keresnek.

Mindenkiről csak a kora és a lakóhelye derül ki első látásra. A Szűkítési feltételekkel kereshetsz magadnak korhatárra való tekintetre párt. Ha megtetszik egy emberke, akkor kattints rá, és máris kapni fog tőled egy Randikérvényt. Ennek elfogadása után indulhat a randizás. Csak semmi izgalom! Válaszolj őszintén a kérdésekre, és ha a partnered megegyező választ nyomott, mint te, képkockáról képkockára közelebb kerülhetsz hozzá!

Minél több dologban egyezik a véleményetek, annál több és több képkocka rajzolódik ki a titokzatos randipartnerből. Először csak egy szem, aztán egy orr, és lassan összeáll egy helyes és elbűvölő arc.

Minél jobban forr köztetek a levegő, annál világosabbá válik a számodra, hogy kivel is játszol. Ha 50% feletti a találati arányotok, akkor a randi után személyesen is megbeszélhetitek a közös tulajdonságokat, immáron úgy, hogy látjátok egymást! Megnézhetitek egymás profilját, ismerősnek és havernak is jelölheted a kiszemeltedet, hogy ne veszítsd szem elől soha.

Minden csak rajtatok múlik ezután! A HotDog megadja a Tökéletes Randihelyet. Csak élni kell vele!
Randizz most és lelj párra te is!

www.hotdog.hu »

Szeretkezés.lap.hu »
Párkapcsolat.lap.hu »
Szerelem.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top