Szex

35 jel, hogy a pasid megcsal

A féltékenység a legkínzóbb érzés. Előfordul, hogy alaptalan, de legtöbbször nem csal a női megérzés. Összegyűjtöttünk 35 jelet, ami arra utal, hogy a pasid félrelép. Nézz szembe az igazsággal!

1. Egyre ritkábban szexeltek, és neki soha sincs kedve ágyba bújni. Rendszeresen fejfájásra és fáradtságra panaszkodik.

2. Új hobbikat talál magának, de téged nem visz magával. Egyedül megy motorozni vagy éppen szaunázni.

3
. Egyre később jár haza. Hol túlórázni kell, hol a haverokkal sörözni vagy éppen squasholni.

4.
Idegen női fehérneműt találsz a sporttáskájában, vagy az anyósülés alól a lábadhoz gurul egy fél üveg női parfüm.


5.
Egyre több dolgot „vásárol” magának. Új táska, új nyakkendők, új toll. Régen ilyet nem tett, most viszont szaporodnak a tárgyak. Ezek általában ajándékok. Csak hazudja, hogy saját magának vette, mert megtetszett, az igazság, hogy ajándékba kapta a másik nőtől.

6.
Lecseréli az alsónadrágjait és kampányszerűen felfrissíti a ruhatárát.

7.
Eddig mindig neked kellett szólni, hogy menjen el fodrászhoz, most rendszeresen nyiratkozik, és hirtelen a borotválkozást sem hanyagolja.

8.
Inkább a nappaliban alszik, mint veled a hálószobában.

9.
Az elmúlt években még a névnapodat is elfelejtette, most viszont minden hónapban hatalmas virágcsokorral lep meg, és elég kimondanod, hogy mit szeretnél, máris megkapod. A hűtlenek gyakran ajándékokkal próbálják elfedni lelkiismeret-furdalásukat.

10.
Féltékeny mindenkire. Régi barátaidra és az új szomszédra egyaránt. Megpróbálja „beléd beszélni”, hogy kifelé nézegetsz a kapcsolatból.

11.
Egyre többször beszél a kapcsolatotok végéről. Olykor csak viccesen, olykor viszont halálosan komolyan a válást tervezgeti.

12.
Ha rákérdezel megváltozott, furcsa viselkedésére, és hangot adsz gyanúdnak, sértetten azonnal visszakérdez: „Talán nem bízol bennem? Azért vádaskodsz, mert te voltál hűtlen?”

13. Megszaporodnak az „üzleti ügyek”, és gyakran órákig nem tudod elérni.

14.
Egyedüllétre vágyik, és ezért egyedül megy nyaralni a tengerpartra vagy egy wellness-szállodába. Az igazság viszont az, hogy a hűtlen pasik nem egyedül mennek, hanem a szeretőjüket viszik.

15.
Ha esik, ha fúj, minden szerdán teniszezik, nem hajlandó lemondani, és mindig csak hajnalban jön haza.

16.
Ideges és ingerült, ha arról kérdezed, mikor jön haza, meddig dolgozik.

17.
Nincs sör- és füstszaga, amikor hazajön, pedig azt mondta, hogy a haverjaival megy sörözni.

18.
Ha belekérdezel a meséjébe, zavarba jön és semmire sem emlékszik, néha olyan egyszerű dolgokra sem, hogy melyik kocsmában voltak vagy mennyit ivott.

19.
Sokkal több pénzt költ, mint eddig, és mindent megtesz, hogy ne láss bele a pénzügyeibe.

20.
Éttermek és nőiruha-boltok blokkját felejti a nadrágzsebében.

21.
Mindenhova magával viszi a telefonját, még a vécére is, és ott hosszú időt tölt. Valószínűleg SMS-t ír.

22.
Gyakran elmereng, és mosolyogva merül az emlékeibe. Hiába ül melletted, nincs ott. Nem figyel arra, amit mondasz, és még egy filmre sem képes figyelni.

23.
Hiába éltek együtt, nem beszélgettek, csak a legszükségesebb időt töltitek együtt.

24. Hétvégén állandóan az óráját nézi, majd hirtelen sétálni támad kedve. Természetesen egyedül.

25.
Este autózni támad kedve.

26.
Vasárnap délután elindul fogpiszkálót venni, és órákig nem éred utol. Amikor hazaér, a térerőről és a fogpiszkálóhiányról mesél.

27. Hirtelen zavarja, ha megfogod a kezét és hozzábújsz. Hetekig nem csókol meg.

28.
Úgy tűnik, kapcsolatotokkal minden rendben van, de te azt érzed, távolodtok. Egyre hidegebb a viszonyotok. Nemcsak a te problémáidra nem kíváncsi, de a sajátjairól sem beszél. Nem avat be az életébe, a gondolataiba.

29.
Egyre elégedetlenebb veled. Kritizálja az alakodat, a munkádat, sőt még azt is, ahogy a gyereket neveled vagy a csirkepaprikást főzöd, de idegrohamot kap akkor is, ha nem úgy áll a távirányító, ahogy szeretné.

30.
Hirtelen olyan dolgokhoz kezd érteni, amiről eddig halványlila gőze sem volt, lehet ez konyhaművészet, zene vagy a legújabb mozifilmek, de a divat is.

31.
Jelszavakkal védi számítógépét, és inkább vesz neked egy másikat, csak ne használd az övét.

32.
Ha otthon van, órákat tölt a gép előtt, nem lehet kirobbantani még ebédhez sem, és a munka hihetetlenül boldoggá teszi. Mosolyog a monitorra. Valószínűleg nem dolgozik, hanem chatel. Amikor a közelébe mész, hirtelen minden ablakot bezár.

33.
Sohasem mondja, hogy szeretlek, hiányzol, úgy tűnik, kihalt belőle a romantika.

34.
Egyre kevesebbet beszél a jövőről. Ha arról kérdezgeted, hogy jövőre hova mentek nyaralni, „nem tudom” vagy „majd meglátjuk” válaszokat ad.

35.
A jegygyűrű szorítani kezdi az ujját vagy zavarja a sportolásban, inkább leteszi. De már kedvenc tollát sem használja, amit évekkel ezelőtt tőled kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top