Szex

Andi meséje

Az emberek többségével megesik az ilyesmi. Van akivel azért, hogy semmiképpen ne maradjon ki belõle, még véletlenül se hiányozzon ez az élmény nagymama-nagypapa korban, van, akivel azért, mert belesodródik, vagy egyszerûen csak így alakult.

Andi még csak 24 éves, de már szakértőnek számít a témában.Kislánykorában ő is romantikus esküvőről, gyertyafényes vacsorákról álmodott, mint minden más tinédzser. Csókolózás a kapu előtt, simogatás a moziban, séta kéz a kézben a patakparton – ez volt minden vágya. De valahogy mégsem így alakult. Nem jött el a megfelelő fiú az életében még a mai napig sem. A suliban már minden lány az élményeiről mesélt, amikor Andi még azt sem tudta, milyen érzés megfogni egy fiú kezét. Aztán a gimiben folytatódtak a mesék, szinte minden osztálytársnőjének volt már barátja, csak neki nem. Tesióra előtt az öltözőben röpködtek a zaftosabbnál zaftosabb történetek a romantikus éjszakákról. Andi nem értette, neki miért nem jön össze soha: a csóknál tovább még negyedikes korára sem jutott.

Változnak a dolgok

Ellenben, amikor a főiskolára került, minden kollégiumi és fősulis bulin ott volt. Egyik este egy borozóban megtetszett neki egy fiú. Összejöttek még aznap este, de másnap a fiú eltűnt, s nem is jelentkezett soha többé. Andi szerint ez pecsételte meg a sorsát, sokáig nem volt két-három estésnél hosszabb kapcsolata. A lány már beletörődött ebbe, nem is vár mást egy ismeretségtől, nem álmodott már romantikus csillagbámulásról, patakparti sétákról, édes kettesbeni mozizásról. Nem hitt a házasságban, nem gondolta, hogy neki valaha is összejöhet bármi, ami jó. S ekkor belépett az életébe a nagy szerelem. A fiú sem úgy állt hozzá, mint az eddigiek, nem irányította Andit rögtön az ágy felé. Rendes volt, nagyon kedves és figyelmes.

Andi végre foghatta valaki kezét a moziban, s nem sétált többé egyedül sem. De a lány valahogy nem akart hinni ebben az idillben, s ha egy buli alkalmával megismerkedett valakivel, automatikusan, megszokásból le is feküdt vele. S ha buli volt, volt kaland is. Persze a rendes, kedves fiú nem vett észre semmit az egészből, továbbra is rendületlenül fogta Andi kezét.

Happy end?

Hogy mi a történet vége? Hát nem egészen a tipikus filmbéli vidám befejezés. A pár még ma is együtt van, a fiú sejti, hogy Andi nem volt mindig hűséges hozzá, de bízik benne, hogy szerelme egyszer csak megváltozik, s boldogan élhetnek, amíg meg nem halnak. Andi még ma is természetesnek véli kalandjait, noha semmi élvezetet nem talál bennük, s a maga módján szereti a fiút, de teljesen össze van zavarodva. A végkifejletet majd az élet rendezi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top