Szex

Nõi vágyak

Titokban a magyar nõk is felsóhajtanak idõnként, ha megpillantanak egy daliás afrikai férfit vagy egy délceg, férfias latin úriembert. Sokszor pedig, különösen utazások alkalmával ki is próbálják, milyen az ismeretlen.

A magyar nők körében mindig voltak “toplistás” külföldi férfiak: régebben az itt tanuló fekete és arab fiúk, az olaszok, az amerikaiak, manapság pedig az Izraelből érkezők ébresztik fel a nők érdeklődését. A lányok, ugyanúgy, mint a férfiak ­ keresik a különlegeset, az újdonságot, és persze, a különböző országok férfiaihoz is kapcsolódnak legendák: az olaszok nagyon kedvesek és sokat bókolnak, az ázsiaiak elképesztően ügyesek és találékonyak, a feketék méreteikkel nyűgözik le a nőket. A nők azonban mást keresnek ezekben a kapcsolatokban, kalandokban, és másként is beszélnek róluk. A férfiak a megtalált különlegességben sokszor annak negatív voltát emelik ki, mintha a kaland előtt azt mondanák: “de jó, végre valami más”, utána pedig: “nem jó, mert más”. A nők toleránsabbak, rugalmasabbak, és sokkal jobban elfogadják egzotikus partnerük másságát ­ és ezzel együtt saját választásukat is.

Próbálkozások

– Mindig nagyon vonzódtam a különleges férfiakhoz ­- emlékszik vissza húszas éveire egy Pénelopé becenevű nő, aki már tíz éve él házasságban egy Afrikából származó férfival. -­ Mindig olyan partnert kerestem magamnak, akitől megkapom az ágyban, amire vágyom, vagyis a tüzes, kitartó, intenzív férfit. Talán ezért próbálkoztam mindig fekete, arab és dél-amerikai társakkal, de ma úgy látom, egyáltalán nem voltak szenvedélyesebb szeretők, mint az európaiak. Közöttük is volt lusta, vagy ami még rosszabb, olyan, aki csak kiszolgáltatta magát.

Mélységes szeretet

­- Akkoriban azonban nagyon lelkes voltam -­ mondja Pénelopé. -­ Például Kolumbiából érkezett egy festőművész, aki néhány hónapot töltött Magyarországon. Amint megláttam, beleszerettem. Olyan volt a teste, mint egy jól felfűtött kályha: forró, és szinte hallani lehetett, ahogy a vér lüktet az ereiben. Imádtam mellette aludni, ilyenkor végre átélhettem, milyen az, ha egy erős férfi vigyáz a nőre. Egyszer volt egy roma barátom is, bár ez csupán két hónapig tartott. Együtt laktunk egy kis lakásban, s a leginkább az tetszett benne, hogy egyszerre volt kisfiús és macsó, kemény legény. Persze, volt konfliktusunk is bőven, hiszen nagyon különböztünk egymástól. A szakításunk oka az volt, hogy egy napon eladta a frissen vásárolt biciklimet. Számára egyértelmű volt, hogy ami az enyém, az az övé is, én azonban arra jöttem rá, hogy a testi vonzódás kevés a kapcsolathoz.

A kapcsolatok mélysége és tartóssága nem függ sem a bőrszíntől, sem a szokásoktól, csak az számít, mennyire tudják a felek egymást boldoggá tenni. Ha most valaki hirtelen húsz évvel fiatalabbá varázsolna, már biztos, hogy nem az egzotikumot, a különlegességet keresném, hanem azt a férfit, akivel lehet harmonikusan együtt élni.

A nőgyógyász véleménye

Afrika, a Távol-Kelet, Közép- és Dél-Amerika egyes országaiban az európai átlagnál jóval gyakoribbak a szexuálisan terjedő betegségek, fertőzések ­- mondja dr. Takács György szülész-nőgyógyász, a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának adjunktusa. – Az egzotikus partnerek nagyrészt az Európában is ismert nemi betegségeket terjesztik. Gyakoribb a tripper, és van néhány olyan fertőzés ­ például amoebiazis (amőbás dizentéria), pilharziazis ­, amely elsősorban a gyomorbélben és a májban okoz betegségeket, de egzotikus partnereknél megtalálható a húgyhólyagban és a hüvelyben is. Egyes arab országokban mindennapos betegség az amőba által előidézett véres vizelettel járó hólyaghurut. A legfenyegetőbb a HIV-fertőzés, az AIDS veszélye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top