Szex

Ha a szerelem elmúlik…

...akkor aztán igazán baj van vele. Vagy lehet, hogy mégsem? Esetleg nem is múlik el feltétlenül? Így látjátok Ti.





szabella
Természetes dolog – szerintem- , hogy egy idő után elmúlik a szerelem vagy nem lesz olyan erős, mint a kezdeti időkben. De ezt egy férfi nem csak a ti esetetekben fogja így érezni, hanem más lányoknál is, és addig fog tovább lépni, amig végül egyedül marad mert egy eszményképet kergetett.


Mézing
Ha közületek tudja valaki a választ arra a rejtélyes kérdésre, hogy a férfiak miért nem értékelik a jól bevált utat, és miért nem képesek a szerelem szeretetté alakítására, az megoszthatná velem a tudását. Egyesek ezt biológiai funkciókkal magyarázzák, miszerint a férfiak feladata a minél több utód nemzése, minél több anyától. Valóban ilyen erős ez az ösztön?


uppsz
Ki tudja hol a határ, meddig szabad harcolni egy kapcsolatért, és mikor kell lemondani valakiről?


horfer 




Én a legnagyobb veszélynek a kapcsolatok kiégését látom. Évekig tartanak a szerelmek, amik nem közös életről szólnak: van ÉN életem, TE életed, de nincs KETTŐNK élete. Mindenki egyedül hajt, lakás, autó, karrier után, és a legértékesebb, az emberi kapcsolatépítés kimarad. Az együttjárás és együttélés nem házasság! … Az évekig tartó együttjárás unalmassá válik, mert nincs ami összetartson: közösen szerzett bármi, gyerekek, a mindennapos apró gondok amit együtt kell megbeszélni.

Krisyke
Most zárjam le egy hétvége alatt, hogy kiderült, volt egy nője, elhagyott, aztán visszajött? Kell büntetnem, éreztetnem vele a dolog súlyát vagy mert tudom, ő is szenvedett egy napig, abból tanultunk mindketten?


Amandína
Egy kapcsolat alapja az őszinteség, természetesen ki kell mutatni az érzelmeinket. De nem szabad, hogy úgy érezzék, hogy bármit megtehetnek, hiszen szeretjük őket. Ha egy férfi azt érzi, hogy a szerelem alapján mindent megbocsátasz neki, könnyen félrelép. 





macskajaj
Ha egy szerelem tényleg SZERELEM, akkor az alapvetően őszinte, de ami még fontosabb, NEM MÚLIK EL.


uppsz 
A szerelem egy idő után elhalványodik, elmúlik, jó esetben átalakul más, esetleg hasonlóan fontos érzésekké.


csippi
Nincsen kapcsolat kompromisszum nélkül – csak nehéz belátni. Mindenki maga tudja, érzi, hogy mennyit bír még el. Mik az arányok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top