nlc.hu
Szex
A nagy Õ nyalókával?

A nagy Õ nyalókával?

Cindy Crawford harmincas éveit taposó kétgyermekes családanya, ennek ellenére a férfikor hajnalán lévõ zsenge ifjak szívesen elábrándoznak a lehetõségrõl, hogy a bájos topmodell bevezeti õket a gyöngédség rejtelmeibe.




Semmit nem változtat élénk érdeklődésük intenzitásán a felismerés, hogy korát tekintve a vonzó hölgy akár édesanyjuk is lehetne. Crawford anyuka abszolút értékben vett jó nő, aki messze felülmúlja a hamvas tinilányok érzékiségét. Persze a fiatal lányok sem vetik meg az érett férfiakat. Tom Cruise mindjárt negyvenéves, és a tinirajongók még mindig ájultan esnek össze, amikor kilép új filmjének sajtótájékoztatójáról. Antonio Banderas is az örök jó pasik kategóriájába tartozik, nem is beszélve a veterán Sean Conneryről, akit még tisztes háziasszonyok is gondolkodás nélkül rángatnának az ágyukba. Persze csak elméletben. A szerelem nem foglalkozik a születési anyakönyv bejegyzéseivel, a lényeg az összhatás.





Általánosságban megfigyelhető, hogy a nők gyorsabban érnek, mint a férfiak, testileg és lelkileg egyaránt, ugyanakkor gyorsabban is öregszenek. Közel azonos korú párok esetén ezért gyakran előfordul, hogy a fiatalon gyönyörű összeillő pár harminc évvel később úgy fest, mint nővér és öcs, sőt rosszabb esetben, mint anya és fia. Ebből kifolyólag az ideális korkülönbség egzisztenciális és testi okokból is 6-8 év. A tartós kapcsolatok jelentős része azonban a diákévek alatt kötődik, amikor megközelítőleg azonos korú emberek ismerkednek. Az egy évfolyamba tartozó fiatalok járnak össze leginkább, és köztük szövődik a legtöbb szerelem, amiből később akár házasság is lehet. A baráti társaságok hasonló korú egyedekből állnak össze, és az ezekből a közösségekből kitermelődő szerelmek közel egykorú embereket sodornak egymás mellé, ami nem minden szempontból szerencsés összeállítás.





A huszonéves nő már kész a családalapításra, ám egykorú partnere még inkább a szabadságon, szórakozáson és egzisztenciateremtésen töri a fejét. Sok kapcsolat szalad zátonyra az ilyen érdekeltérések miatt, vagy belekergeti őket egy házasságba, melyben még a férfi nem teljesen kiforrott személyiség, hanem utat kereső fiatal. A férfi legyen érett, amikor oltár elé vezeti kiszemelt partnerét, és a házasság alatt ne változzon. Egy 20-23 éves ifjútól ez nem elvárható, míg az ilyen idős lányok többsége már felkészült lélekben is a családi életre.





A nagyobb korkülönbség hiába ajánlott, az emberek párválasztását nem kizárólag a tudatosság vezérli. Amikor az érettségiző fiú meglát egy 8-10 éves kislányt, legfeljebb édes kis copfosnak tartja, de álmában sem jut eszébe, hogy valaha nőként fog majd rápillantani, hiszen már az 14 éves elsősöket is pisis kislányoknak titulálja. Pedig még az sem kizárt, hogy a leendő nagy ő nyalókával a kezében ül édesanyja karján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top