Szex

Sokféle tapasztalat

Mindenki másképp csinálja, mondja a dal. Itt azt gyûjtöttük össze, ti hogy csináljátok.





Attila31
Sziasztok! Kiváncsi lennék, hogy szerintetek itt a társkereső oldalon van e esélyem arra, hogy társat találjak? Nektek van e itt sikeretek?

papírkutya
Egy fél jótanács, most ide. Annyi az ezzel foglalkozó témakör, hogy az ember már nem tudja, mit hova mondjon. Szóval ne passzívan keress társat. Az, hogy felvetted magad pl. itt a társkeresok közé, az még bizony édeskevés. Nézd meg, hány név van ott, szerinted mi alapján lehet ezek közül kiszúrni egyet? Persze lehet bízni a véletlenben… Hogy akkor mit csinálj? két tipp: 1. irányitsd a véletlent, és írj te másoknak. 2. írogass a fórumra, hátha valaki az írásaid alapján kedvet kap ahhoz, hogy megismerjen.





 
hogyvagy
Karácsony után jelentkeztem be ebbe a társkeresőbe, ugyanilyen gondolatokkal, mint most Te. És láss csodát, egy hónap sem telt el, elindult egy szép levelezés, aztán még szebb találkozás, és most néhány nap múlva ünnepeljük a féléves találkozásunkat. Nagyon jól sikerült a dolog, várakozáson felül mindkettőnk részéről! Mi azt mondjuk ezzel kapcsolatban, hogy csak őszintén, becsületesen, tiszta szívvel lehet hozzákezdeni.

Rockaway
Hol tudok a nagyon fiatalos Anyukámnak találni egy normális fickót? Már próbáltam egy-két helyen, de mindenhol csak max. 50 éves korig



találni magányosokat. Pedig nyilván sok 60 körüli is szívesen lenne párkapcsolatban.

samari
Az Internet új lehetőséget ad az ismerkedésre olyan embereknek, akik egyébként az életben nem találkoztak volna. Nekem is sikerült 45 évesen, bár nem az első körre, de most nagyon jó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top