Szex

Okok és indokok

Mi az, ami az ágyba vonz, és hogyan kerülöd el, ha épp nincs kedved? Mi az, amire büszke vagy, és mi az, amit takargatsz?





Amiben jók vagyunk – szerintünk

A legtöbb nő a mellére, és az alakjára büszke. És a legtöbb nő éppen ezeket takargatná. Ugyanis a legtöbb nő súlyfeleslegét szégyelli leginkább. Egyébként is a külső az, ami szinte mindenkiben felmerül, ha szexuális vonzerőről vagy akár taszításról van szó. De lássuk, mi az, ami a nők szerint fontos bennük. Van itt minden. Ami pozitív: a mell, a szem, a láb a fenék és a kisugárzás. A lista eljut a kulcscsonton át a bokáig. Amit pedig nem szeretünk: a túlsúly, a has, a narancsbőr, a szőrös láb, és itt is a boka.






Amiben ők jók – szerintünk


A legtöbb válaszadó a megjelenés szépségére általában hivatkozott. Vannak azonban kiemelt testrészek, amik tetszenek nekünk. És itt már nem csak a külső számít!
Mit is nézünk meg? Az izmos testet, az ápoltságot, az erotikus kisugárzást, a fenekét, a férfiasságot, gyengédséget. Persze ott van a szőrös mell is!

 




Mi az, amivel ágyba csalogathatod?

Néhány jó trükk nőtársainktól, hogyan vegyük rá párunkat, hogy hagyja ott a focimeccset, ahol a helye van: a tvben.
Próbálkozz csókkal, kedvességgel, új fehérneművel, finom vacsorával, illattal, romantikával. Ha közhelyesnek is hangzanak, mert annyiszor megírták már őket, sebaj, hiszen sokaknak bizonyítottan beválnak.






És mi az, amivel eltántoríthatod?

Hosszú nap után, fáradtan, igazán nincs kedved összebújni vele? Mit tehetsz? Bizony sok férfit sehogy sem lehet eltántorítani, ha már belelendült. Azért próbálkozz, ha valóban nincs kedved. Sokan egy koholt veszekedést dobnak be a vágyak letörésére, sokan pedig őszintén megmondják: most nem. Még mindig jó pozícióban van a klasszikus „fáj a fejem”, a menstruáció, a terhesség és a gyerek. Ha pedig mindez nem jönne be: utolsó mentsvárként még mindig ott van egy szép fej hagyma.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top