nlc.hu
Szex
Regényajánló

Regényajánló





Jennifer Blake: Párbajhős

Vudu, párbaj, kreol házaspár, félvér szerető. Titokzatos családi gyilkosság, halotti maszk, és elvágott torkú kakasok. Ez mind-mind egy regény, a Párbajhős. Már ebből a rövid kis összefoglalóból is láthatjuk, hogy igen kalandos jövő áll Claire előtt, amikor kénytelen-kelletlen hozzámegy Justin de Leroux-hoz. Mégpedig azért kell ezt tennie, mert különben eddigi vőlegényét, unokatestvérét egy valószínűleg igencsak egyértelmű kimenetű párbajra hívná ki. Ezt elkerülendő jön a gyors esküvő. Már útban a mocsár mellett épült kastélyba elkezdődnek a gyanús események, melybe többen majdnem belehalnak, néhányan pedig nem is élik túl.

Azért persze a szerelem sem maradhat ki az eseménysorból, a házaspár a végére egymásra talál, de ehhez nem kevés hányattatáson kell átesniük.

Igazán olvasmányos, szórakoztató ez a regény, ha nem is annyira szerelmes. De ezt ne bánjuk!











Aquila Könyvkiadó, 250 l., 1490 Ft






Amanda Quick:
Becsület

A Blackthorne-i Fenevad azzal érdemelte ki nevét, hogy hat évvel ezelőtt elcsábította menyasszonyát, majd amikor a lány az esküvő előtt teherbe esett, sorsára hagyta. A lány aznap este öngyilkos lett. Ráadásul a férfi szinte óriás termete, mogorva modora, és az arcán húzódó forradás sem teszi bizalomgerjesztővé. Ez az első benyomás.

De nem akárkinek, hiszen Harriet Pomeroy papkisasszonyt nem könnyű meggyőzni. Ő amúgy sem ijed meg az árnyékától, hiszen szabadidejét leginkább a közeli barlangokban tölti, hogy őskori csontok után kutasson.

Hogy ez a furcsa pár hogyan és miért házasodik össze, hogy aztán később igazán egymásra találjon, az legyen a könyv titka. Amit viszont elárulunk, hogy ahogy azt Amanda Quicktől megszoktuk, fordulatokban, vitákban, makrancosságban és keményfejűségben nem lesz hiány. Még akkor sem, ha a hősnő kivételesen nem vörös hajú.











Maecenas Kiadó, 255 l.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top