Szex

Ördögûzés az új szerelemért

Egy kis mágia sosem árt, fõleg ha szerelemrõl van szó. Ne várj tavaszig, végezd el már most a bûvös metódust, és jön új szerelem.




A mágia hozzávalói: rózsaszín gyertya, vanília illatú olaj, édes illatú kölni (a vanília Vénusz illata, de szerelemi bájillat is, valamint fokozza a mentális energiát), pot pourri, végül egy különleges gyertyatartó, mely számodra a szerelmet szimbolizálja.

A szeánszot egyedül kell elvégezni. Intézd úgy, hogy teljesen egyedül legyél otthon, se szülők, se társbérlők, senki, hogy nyugodtan relakxálhass, és hogy a szerelmi energiák kifejthessék hatásukat. Legjobb, ha a növő hold is az égen ragyog. Tartsd a rózsaszínű gyertyát magad elé a tükörrel szemben, nézd mereven a tükröt, és mondd:





Vénusz, ezzel a gyertyával áldozom neked. Segíts nekem, hogy jöjjön az igaz szerelem. Ezennel új élet veszi kezdetét, melyet szabad akaratom, szavam irányít, segítségül hívom az elemeket. Segíts nekem ezen a hideg magányos éjszakán, hogy jöjjön a változás és a szerelem.

Ezután egy tűvel karcold bele a neved a gyertyába háromszor. Az első név azt jelenti, hogy elfogadod, szereted magad, biztonságban érzed magad, és boldog leszel, büszke arra, amit teszel. A második név a szerelemben betöltött éned jelenti. Amikor másodjára karcolod neved a gyertyába, nagyon fontos, hogy ne gondolj konkrét személyre, hanem általában a szerelmes énedre. A harmadik név téged, mint jövendő partnered szerelmének tárgyát jelenti.
Gondolj mindhárom név jelentésére, majd csöppents az olajból a gyertyára. Fennhangon mondd az alábbiakat:

Ezzel a lánggal és belsőm tűzével, Vénusz csillapítsd lelkem szomját.

Érezd, hogy áramlik benned az energia és az érzelem egészed a kezedig, melyben a gyertyát tartod, egészed az ujjad begyéig. Tedd a gyertyát különleges tartójában a földre, és gyújtsd meg, szórd szét az illatos növényeket a gyertya körül, az utolsó adagot pedig dobd magasra, hadd hulljanak szerteszét. Ne hagyd a gyertyát azonnal végigégni, gyújtsd meg másnap vagy harmadnap a fürdőszobában, miközben egy ellazító fürdőt veszel. A telihold első napjára égjen csonkig a gyertya, az elégéssel a gondok is elhamvadnak. A hatás a következő teliholdra lesz érezhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top