Szex

Kit válasszunk, kit választunk…

Gyakran az ember ellenkezõ féltekéjût szemel ki magának, és fellép az "engem nem értenek meg" címû effektus. Ha végül ezekbõl a kapcsolatokból házasság lesz, akkor arra bizton számíthatunk, hogy problémák sokasága fog jelentkezni.




Egy „balost” pl. fáraszthat jobb féltekéjű párjának örökös emocionalitása, a másik oldalról pedig a „jobbos” érezheti unalmasnak partnerét. Ilyen esetekben nagy a kockázata annak, hogy mindkét fél elfelejti, miben jó a másik, és hogy milyen nagyszerű párt alkothatnának együtt.

A kevert-balos jó párt alkothat. Szerencsére a kevertek vannak a legtöbben, akik tudnak alkalmazkodni mindkét stílushoz, jó hallgatók, de beszélgető partnerek is tudnak lenni. Ha szexről van szó, mégis jobb, ha balossal jön össze, aki megszervezi a randevúkat, s az ágyban is egyértelműen közli bizonytalan partnerével, mit szeretne.





A kevert-jobbos párok szexuális élete kissé zűrzavarosan kezdődik, míg össze nem hangolódnak. A jobbos minden szexuális rezdülésre érzelmekkel reagál, amit nem mindig követ a kevert hasonló válasza. Így a jobbos csalódott lehet, azt érezheti, nem méltányolják. Az viszont bíztató, hogy a kevert féltekéjű képes felfogni, mi jár a jobbos agyában, időt és energiát szán a megértésre. Így nem ritkaság, hogy érzelmi és szexuális problémáikat meg tudják oldani.

Két jobbos gyakran élvezi egymást szexuálisan és érzelmileg, de zűrzavar támadhat, ha egy döntéshelyzet elé kerülnek, amitől mindketten félnek.

Két balos esetén fordított a helyzet,mindketten dönteni akarnak,itt rivalizáció léphet fel:”ki van felül”,”kié az utolsó szó” című vetélkedő.
Két kevert közt általában remek a szex, mivel ki tudják elégíteni egymás igényeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top