Szex

Élvezd Te is!

Ha a nõ elfogadja az orális szexet, még nagyobb örömet élhet át, mint egyébként, hisz a nyelv az ujjaknál sokkal finomabb, a csikló, a szeméremajkak gyengédebben izgathatók vele.

Párod örömét az is fokozza, ha érzi, hogy te is élvezed, a te élvezeted viszont csökken, ha azt érzed, hogy csak kedvedért, úgymond “kötelességből” csinálja.






Hogyan is lásson hozzá a férfi?

• Kezdje a combok belső oldalánál csókolgatással, lassan haladva a combhajlat, a szeméremajkak, majd a csikló felé, nyelvével simogatva, izgatva azokat.

• Óvatosan izgassa a csiklót közvetlenül, mert esetleg a várt eredmény ellenkezőjét érheti el. Figyelje partnerét, és ha úgy adódik, a csiklóra csak később kerüljön sor, amit aztán nyelvhegye rezegtető mozgásával is ingerelhet. 





• Erősen izgató érzést, nagy gyönyört okozhat azzal, ha nyelvét a hüvelybe dugja, és ritmikusan ki-be mozgatja. Azonban sok nőnek a csikló izgatása okoz nagyobb gyönyört. Természetesen a sorrend sem mindegy. Mindig fokozatosan haladjon az érzékenyebb, nagyobb gyönyörforrást nyújtó részek felé! 

• Közben ne feledkezzen meg a kezéről sem: simogassa párja mellét, fenekét, combját, stb. Ne feledje, az orális szex a nemi játékok közül az egyik legbizalmasabb, és igen nagy gyönyört is kelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top