Szex

Csak óvatosan

Ha már túl sok internetes szerelmi történetet olvastunk, azt hihetjük, hogy ha egyszer egy argentin lány és egy japán fiú chatezni kezd egymással, akkor annak semmi más vége nem lehet, minthogy három gyönyörû gyermekükkel boldogan élnek, míg meg nem halnak. Ez nem egészen így mûködik.

Tanácsok az Interneten barátkozóknak





1. Zárd be a chat programot! Biztos nincs senki a környezetedben, akivel megfelelnétek egymásnak? Vele legalább  néha egy országban lehetnél.

2. De ha annyira akarod, először azért olvass végig néhány témábavágó történetet a neten.

3. És ha még mindig ezt szeretnéd, akkor válassz egy olyan társat, akinek a fényképébe is belebotlottál, és ez alapján biztos, hogy soha az életben nem fogsz beleszeretni.


Magyarázat


1. Nem jó dolog olyanra pazarolni a szerelmeteket, aki nem biztos, hogy olyan csodálatos teremtés, mint amilyennek mutatja magát.

2. Elképzelhető, hogy melletted tíz másik lánnyal levelezik az adott témában rajtad kívül, sőt az sem biztos, hogy fiú egyáltalán. 





3.
Ha valakiről feltűnően jóképű srácot ábrázoló fényképet találsz, rögtön kezdhetsz gyanakodni. Az ilyen fiúk ugyanis általában nem szaladnak kétségbeesetten az internetre partnert keresni.

4. Számos megtörtént eset olvasható arról, hogy magányos özvegyemberek folyamodtak ilyen cselhez, azért hogy fiatal lányokkal társaloghassanak. Persze, az ő történetük is szomorú, az adott esetben mégis a lányok érezhették becsapva magukat többhónapos online szerelem után, amikor kiderült az igazság. 

5. A szociálisan rendkívül érzékeny országokban – a börtönökben is saját számítógépe van az elítélteknek – szintén nagy népszerűségnek örvendenek a chat-programok. Történt egyszer, hogy egy svéd életfogytiglanra ítélt gyilkos rab kezdett virtuális szerelmi kapcsolatba honfitársnőjével. Udvarlása végül olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy a házasság időpontját is kitűzték.

6. Természetesen ez nem általános. Legtöbbször a túloldalon is éppen olyan jóérzésű emberek ülnek, mint mi vagyunk, de a minket elválasztó óceánok gyakran igenis gátjai lehetnek a szerelmek beteljesülésének.

Ezer szerencse, hogy nem mindenki figyel oda ilyen földhöz ragadt tanácsokra, mert egyébként sose olvashatnánk távoli nemzetek gyermekeinek mesébe illő történeteit…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top