Szex

Ide klikkelj a szerelemért!

Három nõtlen arizonai fiatalember még 1995-ben elhatározta, hogy márpedig õk sürgõsen sok pénzt fognak keresni. Mindannyiuknak volt már elég jó munkahelye, de szerették volna maguk irányítani az életüket.





Szerelemháló

Két dologban bizonyosak voltak: először is, hogy nehéz ügy megtalálni a hozzánk legjobban illő partnert, másrészt az Internet közelebb hozhatja egymáshoz a világ eltérő pólusain élő embereket is, ezzel forradalmian új utakat nyit a párkapcsolatok világában. 


Sikertörténet

Így John Adams, Ken Agee és Ron Redburn kibérelt egy kis házat, ahol megalapították A Foreign Affair (AFA) nevű társkereső szolgáltatásukat, és ezzel együtt honlapjukat, a Loveme.com-ot. Orosz újságokban adtak fel újsághirdetéseket, melyben arra biztatták a fiatal nőket, hogy küldjenek fotókat és rövid bemutatkozó leveleket magukról. Alig néhány héttel később már 300 orosz hercegnő adatlapja között lehetett böngészni a honlapon. Mára több mint húszezer leendő feleség szerepel az adatbázisban, mintegy ötven országból. Kuncsaftok tucatjai házasodtak össze, és a társkeresőnek azóta majd 100 alkalmazottja van szerte a világon.






Nővásár a neten
 

De mi is a különleges szolgáltatásukban? Nos, nyugati férfiak vásárolhatnak maguknak csinos keleti feleséget.
A lenyűgöző választékból a házasodni szándékozó férfi kiválasztja a számára minden paraméterben megfelelő partnert, majd az „add to basket (beteszem a bevásárlókosárba)” gombra kattintva várja szerencséjét. De nem mindenkit villanyoznak fel ezek a lehetőségek. Az amerikai emigrációs hivatal szigorítani készül a szabályozást, miközben már 6000 feletti az ily módon köttetett házasságok száma. Egy kongresszuson figyelmeztették a honlapra jelentkezett nőket: nagyon óvatosak legyenek, nehogy prostitúcióra kényszerítsék őket.


Férficsapda

De nemcsak a nők érezhetik veszélyben magukat. Gerry Williams, amerikai fényképész 1997 novemberében rendelt egy feleséget magának ezzel a módszerrel. Hat hónappal később, miközben külföldön járt munkáját végezni, „menyasszonya” odébb állt pénzével és egy fiatalabb férfihoz csapódva folytatta amerikai életét.






Működő házasságok


A keleti hölgyek három hónapra kapnak vízumot az államokba, ezalatt dönteni kell mi legyen: házasság vagy retúrjegy. A szabályok értelmében két évig nem kerülhet sor válásra, így még nincs túl sok statisztika ezen házasságok valódi sikerességéről. Abban a néhány esetben, ahol ez az idő már letelt, meglepően kedvezőek a rendelkezésre álló adatok, nem egészen húsz százalék a válások aránya.
A szolgáltatás igénybe vehető bárki által a világon, így magyar nők is pályázhatnak amerikai férfiak kezére, vagy hazánk férfiúi is próbálhatnak hozzánk csábítani ukrán szépségeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top