Szex

Regényajánló





Danielle Steel: Erősebb a szeretetnél

A Titanic, a valaha épített legnagyobb hajó első útjára indul… és azon a végzetes éjszakán darabokra törik egy különleges család élete és jövője is.

A húszéves Edwina Winfield egy csapásra felnőtté válik, amikor angliai eljegyzéséről hazafelé tartva szüleit és vőlegényét egyszerre veszti el a szörnyű tragédiában. Öt kisebb testvérével beszáll az egyik mentőcsónakba, ám anyjuk nem tart velük. Nem hagyja el férjét, akinek – a lány vőlegényével együtt – a süllyedő hajón kell maradnia.

San Franciscóba visszatérve Edwina neveli kistestvérit, irányítja a családi vállalkozást és próbálja egyben tartani a népes famíliát. Ám néha-néha, amikor az emberfeletti munka engedi, elsiratja a Titanicon maradt vőlegényét és édesapját. Csak édesanyja iránt táplál felemás érzéseket: sehogy sem tudja megérteni, hogy lehetett erősebb az asszony szerelme a gyermekei iránt érzett szereteténél.

Edwina az „ötgyermekes családanya” tizenkét éven át tartózkodik minden romantikus kapcsolattól, ám amikor az ő életébe is belép valaki, akiért minden áldozatra kész lenne, megbékül anyja emlékével. Megérti: nem véletlen, hogy a sors mit, mikor és miért engedélyez.

Danielle Steel írói pályájából sem maradhatott hát ki a Titanic tragikus története. Ha egymás mellé raknánk az e témában született regényeket, filmeket, talán meg is kapnánk az össze ott lévő utas fiktív történetét. De hát lássuk be, egy romantikus regényeket író szerző, aki ráadásul többnyire érett asszonyok csalódás utáni szerelmét ábrázolja, nemigen hagyhatta ki ezt a témát.

Szintén rá jellemző csavar, hogy még egy olyan szálat is belefont a cselekménybe, ami a főhősnő lelkének nem annyira romantikus oldalával foglalkozik. Jó szórakozást!


Maecenas Kiadó, 349 o., 1299 Ft














Debra Mullins:
A törvény embere






Akit köt a hivatali esküje
Történetünket megelőzően egy évvel súlyos kísértésbe hozza könyvünk egyik főhősét, az Egyesült Államok békebíróját, Jedidiah Brownt egy gyönyörű lány. Susannah Calhounnak, eszébe sem jut, hogy a sors szeszélye folytán újra viszontlátja a vonzó férfit, különösen nem egy börtön cellájában! Susannah szemmel láthatóan karcsú kis ujjai köré csavarta addigra a helyi seriffet, cellájában puha matrac, ezüst csecsebecsék, puha függöny. Ezúttal Jedidiah-n a sor, hogy Denverbe kísérje a lányt a tárgyalására. A férfi mindent megtesz, hogy ellenálljon a lány szépségének, és csábítási trükkjeinek, bármennyire vágyik rá, hogy az övé lehessen…

Kétségbeesett szépség

Micsoda pimasz fráter! Először is ügyet sem vet rá, hogy Susannah ártatlannak vallja magát, aztán meg úgy tesz, mintha nem hatnának rá a lány ellenállhatatlan bájai. Ami pedig még ennél is rosszabb, Jedidiah férfias szépsége egészen leveszi a lábáról Susannah-t, és alig várja, hogy megtudja, milyen lehet az élet egy igazi hős mellett. Ha nem szökik el mellőle, szembe kell néznie azokkal a vádakkal, amelyek egyike sem valós. De hogyan futhatna el a férfi mellől, amikor a szíve csak azért könyörög, hogy vele maradhasson.

Hát ez bizony komoly dilemma hősnőnk számára, de ne izguljon senki, a nem túlságosan csavaros történet végén mindenkinek igaza lesz!






 






Alexandra Kiadó, 384 o., 499 Ft







Nora Roberts: A hold árnyéka III.
A fekete sólyom

Allison Fletcher apja Denver városának egyik magas rangú rendőrtisztje. Nem is akármilyen rendőrrel van dolgunk, ő az a zsaru, aki nem a börtönben, hanem a jó útra térésben hisz. Van is egy élő bizonyítéka arra, hogy ez lehetséges: Jonas Blackhawk. A fiatalkorú bűnözőből lett üzletember és klubtulajdonos mindent a Fletcher papának köszönhet.

Allison pedig milyen más szakmát is választhatott volna, mint hogy ő is rendőr lesz. Éppen friss jelvényét próbálja egyre fényesebbé tenni, amikor egy rablássorozat felderítésével bízzák meg. Az áldozatok pedig szinte mind Jonas új klubjában töltötték az éjszakát, és valószínűleg itt szerezték meg kulcsukat is.

A lány tehát beépül, pincérnő lesz annak a bárjában, akire mindig is némi gyanakvással tekintett, mert ő viszont nem nagyon hisz a jó útra térésben. Az egyetlen gond, hogy a vonzalom, ami a két fiatal között van, szinte elektromosan izzik.

Nem áruljuk el, ki lesz a betörő, és mi lesz a párral. De aki ismeri Nora Roberts könyveit, az úgyis tudja, hogy fordulatos, izgalmas történetre számíthat, és a romantikában sem lesz hiány! Igazi szórakoztató olvasmány.








 






Harlequin Kiadó, 287 o., 995 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top