Szex

Nõ is kell hozzá … avagy hogyan csábítanak a színjátszás mesterei?






– Ahányszor eddig elcsábultam – vélekedik
Bodrogi Gyula –, ahhoz kellett egy nő is. Egyedül nem megy. Viszont, ha nekem nagyon-nagyon tetszett valaki és nagyon-nagyon el akartam csábítani, akkor az esetek hetven százalékában nem sikerült. Ugyanakkor nálam száz százalékos sikerre számíthattak azok a hölgyek, akik engem akartak. Emiatt nem igazán tudtam jól udvarolni, annál jobban fogadtam az udvarlást. Kiváló voltam a viszonzásban, gyenge a kezdeményezésben!







– Miért csak rólunk, színészekről gondolják, hogy könnyen elcsábulunk? – kérdez vissza Cserhalmi György. – Tudnék mesélni egészen hétköznapi emberekről is olyan dolgokat, hogy ahhoz képest a mi történeteink rózsaszínű lányregények. Egyébként ez most már a hármunk élete – a feleségemé, a lányomé és az enyém –, már csak miattuk sem szívesen nyilatkozom a múltamról, bár nem tagadom meg. Az enyém volt, nem adnám senkinek.






Pindroch Csabától
négy éve elválaszthatatlan Verebes Linda:
– A velem egykorúak már saját korosztályukhoz húznak. A pasik egy része mégis arra törekszik, hogy legyen szerető feleségük, két-három gyerekük és állandó szeretőjük. Linda azonban már az elején kijelentette, hogy nem tűr semmi félrelépést. Igazi nő, nem akar osztozni senkivel. Mit tennék, ha ő csalna meg? Az attól függ. Azt hiszem, én sem bocsátanám meg.




Flörtölés – rajzban





S most lássuk, hogy csinálják ezt a képernyő sztárjai:
– A legnagyobb erőbedobással egy holland lánynak udvaroltam még otthon, Olaszországban – Gianni Annoni, a tv2 műsorvezetője. – Alaposan felmértem a terepet, mielőtt odamentem hozzá. A flört szabályai szerint tájékozódtam, hogy egyedül  van-e, a szeme villanásából, a köztünk lévő „elektromosságból” pedig éreztem, hogy van esélyem nála. Stratégiám: a nőnek azt kell mondani, amit hallani szeretne, azaz minden halat más csalival kell kifogni. Ám ezt a holland lányt nagyon nehéz volt meghódítanom, bár éppen ettől vált vibrálóan izgalmassá az egész. Pontosan tudtam, hogy ő sok nyelven beszél, ért olaszul is, de valamiért csak az anyanyelvén, hollandul kommunikált velem. Így kénytelen voltam kézzel-lábbal mutogatni, illetve főként rajzban kifejezni az érzéseimet, a mondanivalómat. Hirtelen Michelangelóvá változtam: rajzoltam szívecskéket; angyalokat kezükben íjjal és nyíllal; magamat, amint a lábai előtt térdelek; a szánkat, ahogy egy forró csókban olvadunk össze. Végül nem bírta tovább, és elárulta magát, elkezdett beszélni. Később aztán könnyedén áthidaltuk a nyelvi különbségeket…





Pachmann Péter
, a tv2 híradósa, saját bevallása szerint mindig is félt megszólítani egy neki tetsző lányt:
– Egy rémesen kellemtelen randevú azonban véglegesen ráébresztett arra, hogy ha tetszik valaki, hiába a gombóc a torkomban, lépni kell. Emlékszem, egy buliban megláttam egy helyes, szőke hajú, kék szemű lányt. A pillantásom mindig felé tévedt, elkezdtünk komolyan szemezni egymással, a felém küldött mosolyokból arra következtettem, hogy én is tetszem neki. Látásból ismertem, azt is tudtam, hogy Krisztának hívják. Ám ahhoz, hogy megszólítsam, nem volt elég bátorságom.
Másnap az egyik barátom, aki velem volt a buliban, azt mesélte, hogy nagyon tetszem Krisztának. Megadta a lány telefonszámát is, és biztatott, hívjam fel. Így is tettem, ő nagyon örült a hívásomnak, és másnap estére megbeszéltünk egy randevút. Izgatottan vártam rá a randi helyszínén, a bárpultnál ülve iszogattam, amikor belépett egy ismeretlen lány. Én ránéztem, aztán vissza is fordultam, mire ő odalépett hozzám, és megkérdezte, hogy direkt csináltam-e úgy, mintha nem ismerném meg. Akkor jöttem rá, én egy másik Krisztát hívtam fel, aki szintén ott volt azon a bulin. Borzasztó kínosan éreztem magam, hősiesen végigbeszélgettem vele az estét, a folytatás azonban elmaradt.

Tanulva az esetből, később, amikor megismerkedtem a mostani párommal, már nem bíztam a véletlenre a dolgot. Határozottan elkértem a telefonszámát, és közöltem vele, hogy fel akarom hívni, mert nagyon tetszik nekem. Be is jött, hiszen azóta is együtt vagyunk!






Kapcsolódó anyagaink:

Félrelépési vígjáték – élesben >>
Csábítás és elcsábulás >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top