Szex

Kiberszex, a testi érintkezés új oldala

A számítógépes hálózatok a világ minden pontjával összekötnek minket. De ki mondta, hogy csak hivatalos ügyeinket intézhetjük Interneten? Ismerkedni is lehet, akkor szexelni miért nem?





Szextörténelem

Az ősember barlangjában a “mindent bele” kutyapózzal kezdődött- állítólag. Aztán szép lassan felfedeztük a különböző figurákat, és mire ránk virradt a huszadik század, olyan kifacsart testhelyzetekbe kerültünk, mintha a Laokoón-csoport tagjai volnánk. Majd új kor, új lehetőség. És ismét felcsillant a szemünk. Az újabb játszótárs készen áll. Ember és gép között létesül a következő szexuális viszony. Vajon ki élvezi jobban?


Távvezérelt szeretkezőgépek






Milyen nagyszerű, hogy feltaláltuk a számítógépet. Egy felmérés szerint 200 ezer amerikai rabja a kiberszexnek, a kéjre vágyók hetente több, mint tizenegy órát töltenek a számítógép képernyője előtt (kizárólag gyönyör-ügyben).
Kiberszex: számítógépes maszturbáció, illetve az ezzel utánzott nemi aktus. Két részre bontható: csetelésekre és tényleges aktusokra, amelyek a gép segítségével jönnek létre. Ezt nem lehet kihagyni…, Akarod?


Elektrosokk a combra

Folynak a kísérletek, megjelentek az első példányok. Férfi itt, nő ott. Kell hozzá egy kesztyű, melyen át a távoli számítógép és a vele összekötött technika követi utasításainkat, néhány apró mütyür, melyeket a partner combjára vagy más testtájára szerelve elektrosokkot érhetünk el, így utánozva az érintést, meg tárgyak, amelyek helyettünk, a távolban, örömet szereznek a másiknak.
Mi nem kell hozzá? A jelenlétünk. Az új játékszer telefonvonalon keresztül irányítható, vagy akár az Interneten át is vezérelhető.






Betegség?


– Élőben már nem élvezem a szexet – árulja el a világhálón a 38 éves James. – A barátnőmmel megszakítottam a kapcsolatot. De az okát nem mertem neki elárulni. Szégyellem. – James éjjelente öt-hat órát maszturbál a számítógép képernyője előtt.
– A neten ez az egész ezerszer élvezetesebb. Amikor a barátnőmmel bújtam ágyba, nekem túl lassú volt a ritmus – vallja a ma már megrögzött kiberszexes. A kínálat végtelen. – A legjobban a nő fenekét szeretem elverni – lelkendezik éjjel-nappal számítógépező barátom.


Nemi erőszak a hálón


1993-ban nagy port kavart fel az első kibererőszakolás. Ez is a játékhoz tartozik? Egyformán függünk a partnerünktől, hiszen ahogy mi küldjük az impulzusokat a társ gépének, úgy küldi ő is a mi gépünknek. Lehet, hogy aki önző vagy durva, azzal rövid úton megszakítják a kapcsolatot.






Marad az ősi módszer?


A San Francisco-i Egyetemen kiberszex-szeminárium indult, ahol többek között azt kutatják, milyen a szerepe a felhasználók szexuális érdeklődésének az Internet fejlődésére. A szemináriumon szigorúan csak 18 éven felüli hallgatók vehetnek részt, a beiratkozás 100 ezer dollárt kóstál. Viszont ettől nem megy ki a divatból a becézgetés, a simogatás, a számítógép pedig nyugodtan pihenhet a lakás egy másik szegletében.


Mi kell hozzá?

1. Drága felszerelés mindkettőtöknek, elvégre az újdonságot meg kell fizetni.
2. Nyugalom és idő a használati utasítás tanulmányozásához
3. Bátor partner, aki nem riad vissza a szokatlan helyzettől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top