Szex

Mert kell egy bögre tej…

Mel Gibson fenekérõl dicshimnuszokat zeng a nõi társadalom, pedig a hatgyermekes apa izmos ülepébe nem sok felajzott nõi kéz markolt bele, hiszen az ausztrál filmcsillag a legjobb férjek és atyák egyike.




Mégis a Gibson-fenék fogalom, amiért számtalan hölgyrajongó áldozna vagyonából, idejéből, tisztességéből, csak hogy munkában fáradt csuklóját pihentesse néhány percig a formás tengerentúli hátsón. Egy fenékért ugyanis rajongani lehet. Idealizáltért és valósért egyaránt. A valóságosnak azonban behozhatatlan előnye, hogy kéznél van.

Az emberi szükségletek hierarchiáját bemutató Maslow-i piramis legalsó szintje az ember fiziológiai szükségleteit tömöríti, mint például a légzés, táplálkozás, ürítés, és nem utolsó sorban a szex. A biztonság, az önbecsülés, és a csúcson lévő önmegvalósítás elérése előtt az átlagember ezen szükségletek kielégítésére törekszik.





Sokan nem hajlandók elfogadni a tényt, hogy valamilyen szinten mindnyájan ösztönlények vagyunk, akik nem képesek ellenállni a szervezet belső követeléseinek. Pedig testi szerelemre éppúgy szükség van, mint egy falat kenyérre, vagy bögre tejre, és csak ezután veszünk autót.

Mint ahogy nem mindegy, hogy szomjunkat egy pohár frissen facsart, jégkockákkal teli narancslével, vagy állott vízzel oltjuk, a szexuális ösztönök csillapítására kiszemelt partner akcióban nyújtott teljesítménye sem elhanyagolható szempont a párválasztásnál. Van, aki, a forróvérű vadat kedveli, mások a gyengéd latinos romantikát, megint mások az elutasító, frigid lazac stílust.





Mindenki keresi az ízlésének megfelelőt, és ha egyszer valóban megtalálja a gyönyöröknek eme kiapadhatatlan forrását, bizony nem ereszti. A szex gyógyír a feszültségre, önbizalomhiányra, és a szenvedélybetegségekhez hasonlóan, nagyon nehéz leszokni róla. Még egy ok, hogy magunkhoz láncoljuk a bevált partnert.

Az intim betéthez hasonlóan a szex segít átvészelni a nehéz napokat, fizikai és lelki értelemben egyaránt. A szükséges jó, és mint olyan, nagyon népszerű a táradalomban. Reklámra se lenne szüksége, azonban az ösztönmarketing mégis működik, méghozzá megdöbbentően jó eredményekkel. „Szeretkezzen ön is. Naponta kétszer, de lehet többször is.” „Problémáját megoldja egy felejthetetlen éjszaka.”





Erre bizonyíték, hogy a párok viharos veszekedéseinek leggyakoribb békítő eleme egy alapos összebújás, melynek során leülepednek a mélyen szántó gondolatok és indulatok. Örömteli szerelmeskedés után a kevésbé vonzó partner is félistennek tűnik, és az addig elviselhetetlennek vélt emberi hibák háttérbe szorulnak.

Mentsd meg házasságod, kapcsolatod a szex természetes gyógyerejével. Ez itt a reklám helye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top