Szex

Nem volt mindig sikerem a pasiknál!

Összehordtak róla már mindent, jót, rosszat, mégsem állítanánk, hogy mindenki tudja, milyen is valójában ez a telivér, nagyszájú, pikáns dögös-vörös, aki elveszi az eszét a pasiknak.


 





 


 


 


 


 


– Tényleg, milyen is vagy?

– Nem véletlenül tartom titokban. Lehet, hogy ez az ismeretlen Claudia nagyon támadható lenne. Vagy még jobban szerethető? Maradjon inkább titok. Holott igazán nem vagyok egy nagy titok. Elég nyitott ember is vagyok, nyilván ezért kedvelnek a nézők. Teljesen olyan vagyok, mint a képernyőn. Egyszerű lány, aki nem olyan nagy történet. Ezért szeretnék, még a nők is. Önmagukat látják bennem.

– Ezt nem mondod komolyan?

– Mindig megdöbbent, amikor azzal jönnek hozzám, hogy „szerelmes beléd a férjem”. Várom, hogy ütni fognak, mire hozzáteszik, hogy „én is nagyon szeretlek”. Ha olyan lennék, mint a trendi csajok – 45 kilós, 180 centis –, valószínűleg utálnának. Rólam viszont azt gondolják, hogy ilyen én is lehetnék. Olyan a mérete, mint az enyém, nyugodtan hordhatok én is ugyanolyan ruhákat. Sikeres? Tök jó. Akkor én is lehetek sikeres.

– Neked mit jelent a siker?

– Nyugalmat. Elég furcsán hangzik, de nekem a siker nyugalmat hozott. Abból, a nem elhanyagolandó anyagi szempontból is, hogy jó életet tudok teremteni az édesanyámnak, az édesapámnak és magamnak. Sok házasság és élet rámegy arra, hogy pici örömöt sem engedhet meg magának nagyon sok ember. Nekem Róma a kedvenc városom, és pénzen meg lehet venni azt az élményt, hogy odamehessek, ha erre támad kedvem.





– Sokan elkísérnének. A pasik benned látják az ideális nőt. Ez nem üres bók. Készült egy felmérés, hogy legszívesebben kivel bújnának az ágyba. Mit gondolsz, kire szavaztak a legtöbben?

– Ha ezt ilyen jelentőségteljesen kérdezed, akkor csakis rám. Nagyon megtisztelő, főleg most, hogy harmincéves lettem, de hadd döntsem el én, hogy kivel bújok az ágyba. Vagy tegyük fel úgy a kérdést, hogy ki az, akit szeretnének megkapni, de sosem érhetnek el? Így már sokkal jobban hangzik, nem?

– Engem megnyugtatott, hogy nem valami keszeg csajt választottak, hanem olyat, akin…

– … van mit fogni. Nemrég lent voltunk az Urammal Pardásasváron és még a masszőr is azt mondta, hogy ki nem állhatja a vékony nőket, mert azokat még gyúrni sem lehet. Fél, hogy eltöri a bordájukat. Mondtam neki, az enyémet nem kell félteni, mert meg sem találja, úgy be van ágyazva. Egyébként ízlés dolga, hogy kinek milyen nő tetszik. Senkinek sem kell lefogyni, vagy meghízni azért, hogy valakinél sikere legyen.

– Gesztesi Károlynak elsősorban te vagy az esete.

– És másodsorban és harmadsorban is.

– Annyira komoly a dolog, hogy már össze is házasodtatok?

– Még nem, de tervbe van véve. Komolyan.

– Egyszer azt mondtad, téged mindenki rossz kislánynak tart – még a szemed sem áll jól –, holott leghőbb vágyad, hogy hűséges, jó felesége legyél valakinek.

– Szerencsém van. Megtaláltam ezt a valakit.

Nem volt mindig sikerem a pasiknál! – II. rész

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top