nlc.hu
Szex
Szex a nehéz napokon

Szex a nehéz napokon

Ha a párod hisztisnek nevez, nem biztos, hogy a hiba benned van! Mi kezelhetõek vagyunk, csak a férfiak ritkán olvassák a kezelési útmutatót hozzánk.









A női nemnek talán egyetlen egyede sincs, akit még ne ért volna az a vád, hogy hisztis. Ilyenkor legszívesebben toporzékolnánk dühünkben, hiszen kit ne hozna ki a sodrából, ha a szeretett társ – miután átnyargalt a frissen felmosott lakáson sáros bakancsban – jogos felháborodásunkat egyszerűen elintézi egy „Már megint min hisztizel?” félmondattal.

Az esetek nagy részében – természetesen! – nincs igaza a férfiaknak, ha viszont igen, akkor legtöbbször a biológia tehet róla. A menstruáció ideje alatt ugyanis jellemző, hogy idegesebbek, ingerlékenyebbek, érzelmileg labilisabbak a gyengébb nem képviselői.










Az szintén jellemző tünet, hogy a bőr is érzékenyebb az érintésre, ezért ilyenkor egy kedves simogatás is más reakciókat válthat ki. Ha ebben az esetben a férfi nem tudja „kezelni” a nő megváltozott hangulatát, máris kész a sértődés.



Mi hát a teendő?

Mivel életünk során átlagosan 500-szor menstruálunk, érdemes lehet használati útmutatót adnunk magunkhoz. Magyarázzuk el partnerünknek – persze csak finoman -, mit hogyan tegyen.











1. Legyen türelmesebb ezeken a napokon!
2. Ilyenkorra időzítsen minimum napi 1 bókot!
3. Még véletlenül se tegyen megjegyzést, miszerint „mintha kicsit híztunk volna az utóbbi napokban”!
4. A férfi legyen ilyenkor előzékeny, segítőkész.
5. Nem árt, ha a partner fegyvertárában van recept a masszírozásra. Már a háti szakasz simogatása is megnyugtató hatással van a nőkre.
6. Egy jó masszázs bemelegítő lehet egy meghitt szexhez is, feltéve, hogy kívánjátok. Tilosnak mindenesetre nem tilos.
7. Ne szervezzen nagy társasági programot: ilyenkor jobbak a meghitt vacsorák és összebújások.
8. És végül ne feledjük: A hisztis nőt legkönnyebben megértéssel lehet levenni a lábáról.

Természetesen legalább ilyen fontos, hogy mi is kényeztessük saját magunkat. Pihenjünk sokat, pletyizzünk nagyokat a barátnőinkkel vagy helyezzük kényelembe magunkat egy jó könyvel kedvenc fotelünkben. És persze az sem árt, ha mindehhez felszerelkezünk egy kényelmes betéttel, mint például az új Always Ultra Sensitive, melynek puha, pamutszerű fedőrétege gyengéden kényeztet. Próbáltad már?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top