Szex

Mire gondol a nõ KÖZBEN?

Fogadjunk, ha megkérdezném tõled, mire gondoltál legutóbb szex közben, értetlenül néznél rám. Vagy legalábbis úgy tennél, mint aki nem érti. Ennél azért régebb óta ismerjük egymást…




A szexújság, vagy pornófilm felett kuporgó és „ábrándozó”, magányosan is tettvágytól fűtött pasi víziója uncsi közhely. (Össze is kacsint vele a tékás, egy rányitó anya még emberibbnek és sebezhetőbbnek érzi őt, ha azonban te leped meg, némi rafinéria szükségeltetik ahhoz, hogy a kívánt végkifejlet helyett jól jöjjön ki a helyzetből.)

Nekik tehát szabad! És velünk mi lesz? Aggodalomra semmi ok. Férfiolvasóinkat is szeretném megnyugtatni: a női fantázia csodákra képes. Csukott szemmel, rebegő pillákkal nyögdécselve például egészen észbontóak lehetünk, miközben Kovi filmjeit túlszárnyaló jeleneteket képzelünk magunk elé. Némi rutinnal és ábrándozásra való hajlammal mindez nyitott szemmel is megoldható.





Az ember ezekkel a képzelgésekkel úgy van, mint a kedvenc filmekkel: van, ami annyira bejön, hogy sosem okoz csalódást. Elraktározzuk a jól sikerült darabokat, és ha úgy alakul, mondjuk, partnerünk nyüszítve közli, hogy már nem bírja sokáig, és siessünk, elég előkapni ezeket, és a hatás nem marad el. Aztán persze ha van idő és kedv, az ember szívesen újít.

A téma szinte kimeríthetetlen. Jól fejlett agyak előtt nyitott a világ. Persze akadnak olyan területek, amivel még elvetemült fantáziálók sem tudnak mit kezdeni, és egy kósza kísérlet után érdemes lemondani róluk. Ilyen például a következő kép: nagymama a karácsonyfa alatt zoknit kötöget, nagypapa a protézisével molesztálja, és eközben mi egy odaképzelt rénszarvassal alakítunk ki közelebbi kapcsolatot.





Szomorkodásra semmi ok, az ilyen extrém helyzeteket leszámítva tényleg végtelen a variációs lehetőség. Azok, akik nem mernek túl messzire merészkedni, és teljes fantaziálási stopban testesül meg a hűségük, azok következetesen a partnerüket teszik meg főhősnek, némi turbózással. Nap barnította bőr, feszes izomzat, és kész az álompasi. A „tökélyt” elhelyezni valami kellemes környezetbe, mondjuk egy fehér homokos fövenyre, amint éppen egy pálmafa alatt heverészik – nyerő tipp. Aztán ebbe az idillbe megérkezünk mi, karcsún és napszítta testtel, akár egy istennő…

Sokan (konzervatívabb kéjencek), akik vonakodnak társas játékként értelmezni a szexet, azaz szigorúan duóban nyomják, „elméleti síkon” azért nem ilyen tartózkodók. Izgi lehet belefantazálni a történtekbe egy harmadikat, aki ily módon aktív résztvevővé is válhat. Vannak, akik jobban kedvelik létező személyek mozgatását, akár egész közeli ismerősökét. Remek bosszúállási lehetőség rejlik a játékban: elképzeljük, hogy amíg mi vérfagyasztót szeretkezünk, a főnökünk – aki imád szexuális céltáblaként használni minket, csak azért, mert negyven évvel és kilóval könnyebbek vagyunk asszonypajtásnál – végletekig elcsigázva figyel minket a szoba sarkából, és rimánkodik, hogy ő is beszállhasson. Nincs kegyelem!





Ugye te is töltöttél már hosszú órákat azzal, hogy megfejtsd: ami veled történik, az a leszbikusság felé vezet, vagy már nyakig benne ülsz, és kő leszbi vagy, vagy esetleg szeretnél lépést tartani a világgal, és ezért van az, hogy ábrándjaidban egyre gyakrabban úsznak be női mellek a képbe. Nincs semmi gond, ne hívj anonim segélyszolgálatot, ez benne van a pakliban. Ami szép, az szép, sőt, ha elmondanád a pasidnak, ő sem ijedne meg, hanem büszkélkedne vele a haveroknak és csak azt bánná, hogy legalább ilyenkor nem lát a fejedbe.

Akinek kevésbé dús a képzelőereje, kiindulási pontként, mint egy trambulinról, nekirugaszkodhatnak egy pornófilm kockáiról. Márpedig pornófilmet mindenki látott.
Azt hiszem, ezek az „álmok” még a legtökéletesebb kapcsolatokba is beleférnek. Azért közben ne feledkezzünk meg róla sem. A gondok ott kezdődnek, ha a „mit főzzek hétvégén”, „a fürdőszobára ráférne egy alapos nagytakarítás” vagy a „mit is mondott a szomszédasszony, hány kalória van a csipszben” című kérdések keringenek a fejünkben, miközben „megadjuk magunkat”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top