Szex

Nesze neked, Hollywood!

Egy nõ létszakaszai: fogyókúrázás alatt, fogyókúrázás elõtt vagy után. Emellett egy hollywoodi sztárnak mindig mindene rendben kell legyen. Jamie hadat üzent a világnak.





Nem mondhatni, hogy észrevétlenül lopakodott – az egyébként modellekkel és diétás étrendekkel teli – újság oldalaira. Ugyanis nem az a légies és minden porcikájában tökéletes Jamie mosolyog ránk felszabadultan, akit már megszoktunk. A sportos melltartóba és alsóba bugyolált Jamie korántsem hozza a szokott formáját: slamposan rogyaszt, válla hanyagul lóg, és azok az átkozott felesleges kilók is kacéran kandikálnak a „kis fekete” alól. Se smink, se frizura. Csak az az elbűvölő mosolya a régi.






Jamie most azon színésznők számát gyarapítja, akik egy-egy fotó segítségével mutatnak fricskát a pálcika lányokkal benépesített kifutók bűvöletében élő világának. Az ötvennyolcas születésű sztár a „korosodó tökély” után valami más szerepre vágyott. Nem akar többé kilógni a világ természetes rendjéből. A díva szerepet odadobta egy cinkos kacsintásért. És a kilókkal való küzdelemben őrlődő asszonyok boldogan kacsintanak össze vele. Végre róla is lehet tudni, hogy létezhet festékek, hajköltemények és gyémántok nélkül. Hadüzenete nagyon egyszerű: „Nem vagyok tökéletes!” (A híresztelések és a látszat ellenére.)

Azzal, hogy hagyta lehullni a fátylat, kicsit minden nőt barátnőjévé avatott. Mint barátnőknek azt is bevallotta, hogy plasztikai műtéteken esett át. Azonban ezekről a beavatkozásokról nem túl lelkesen nyilatkozik. Úgy látja, nem működnek annyira, mint azt az ember lánya reméli.
Véget akar vetni egy „könnyelmű” fotózással a róla szóló mítosznak. Felszabadultan mosolyog, és remélhetőleg tényleg olyannak fogadja el magát, amilyen a hétköznapi valóságában.

Reméljük ez a mosoly nem egy trükk, annak elkendőzésére, hogy a hízás nála is megállíthatatlanul elindult.
Mert nem a felszedett kilókkal van a gond, hanem az önértékelési válságból nehéz kilábalni. Jamie férje most ilyennek szereti őt és ez a lényeg. Mert pár kiló még nem a világ. Ha érzékelteti velünk a másik, hogy kívánatosak és szeretni valók maradtunk, akkor minden rendben.
Kösz, Jamie!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top