Szex

Ünnepi huncutkodás

Távol az iroda zajától, kipihenten, jóllakottan, stressz nélkül több idõd nyílik egy kis huncutkodásra. Néhány különleges kelléket ajánlunk most egy szexshopból, hogy az ünnep a hálószobába is beköszöntsön.




A rákészülést a tisztálkodással kezdjük. A hosszú már-már unalmas ünnepi délutánok megengedik, hogy órákig ázzunk a kádban várva a vágy érkezésére. Vannak olyan vélemények, melyek szerint a hétköznapok forgatagában ellopott percek adják a legnagyobb szerelmi gyönyört, megvetvén a szieszták, forró délutánok lusta szerelmeskedéseit.

Én mindkét elképzelést ajánlanám, egyszer ezt, másszor amazt. Az ünnepek lajhártempója a komótosságnak kedvez. A tiszta test lassú gerjedelmét különleges testápolókkal fokozhatjuk. Minden szexshopban kaphatók olyan testolajak, melyek hőérzetet keltenek. Dörzsöljétek be egymást ilyen kencével: bizseregni fog a bőrötök, felhevül és vele hevülsz te is.






Az izzító testápoló kapható ízesített változatban is, ami pedig arra jó, hogy… te is tudod mire. Aromaterápiás változat is vásárolható keleti kéjekre vágyakozóknak.
Az ízesített testápolóhoz ehető bugyit ajánlunk, tréfából akár mindkét nemnek. A különféle ízű és színű alsóneműk nem mondom meg, milyen anyagból készülnek. Egyszerűen csak próbáld ki.

A nagyon vakmerőek tehetnek egy kísérletet különböző feltétekkel. Az elasztikus anyagól készült erekcióskarikát fel kell húzni, és a külső megmunkálástól függően más-más helyen, más-más módon fejti ki hatását.






A gésagolyó eredetileg egyszemélyes elfoglaltság. A madzagra fűzött golyókat a hüvelyben kell elhelyezni, mondjuk otthon, nagytakarítás előtt. A diónagyságú gömbök el-el mozdulnak, s ez olyan érzetet kelt, mintha ki akarnának esni: a hüvely önkéntelen összehúzódással válaszol. A sorozatos izomösszehúzodások miatt pedig erősödik, feszesedik. Ez azonban nem megy egyik napról a másikra, és itt nem is nagyon lehet doppingolni. A gésagolyó bizony hosszabb távú befektetés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top