Szex

Reggeles vagy estés?

Bár ezek a napszakok rengeteg mindenhez köthetõk, így, ebben a dupla jelzõs szerkezetben mindenki ugyanarra gondol: a szexre. Pozitív szexféltekével rendelkezõk értelmezésében azt jelenti: mikor; negatívakéban azt: mikor nem.




Mielőtt belekezdenék a morfondírozásba, ki kell jelentenem valamit: a szex mindig jó, nem bűn, ahogy azt ma is még sokan gondolják. Igazi műkedvelőknek pedig a nap állásától, a hely méretétől és a földrajzi koordinátáktól függetlenül képes örömforrásként szolgálni.

Bár ma már talán az óvodában is ciki a papás-mamást napszakhoz kötni, mégis rengeteg ember fejében él egy szexben végződő láncfolyamat: este-sötét-„kényszervetkőzés”-ágy-szex. Sajnos el kell keserítenem azokat, akik ebben a kis biztonságos tudatban tervezték leélni az életüket. Óriási tévedés áldozatai lettek. Ugyanis ez nem így működik. Az ágy nem szublimál felkelés után, sőt, remek helyszín a lakás összes többi pontja. És sötétre sincs feltétlenül szükség.





Ha jól átgondoljuk a dolgot, arra a következtetésre jutunk, hogy estésnek lenni az átlag. Az este hozza meg az uncsi kellékeket, amiket említettem. Mindenki önként vetkőzik, tehát ezzel is beljebb volnánk. Meg hát akció után már helyben vagyunk, és csak be kell vágni a jól megérdemelt szunyát. Elmaradhat a fárasztó tápászkodás és az árulkodó jelek eltüntetése. Ezzel persze koránt sem akartam azt mondani, hogy egy kiadós esti kufirc nem lehet őrjítően izgató és kúl. Azt azonban ne feledjük, hogy az estések könnyen ellóghatják a dolgot, ha mondjuk az egyik fél alvást szimulál, mire a másik beér, vagy mondjuk kölcsönös megnemtámadási szerződés köttetik az egész napi strapára hivatkozva. Sunyik ilyenkor a másikat lesik, szinte mozdulatlanul, hátha ez elég utalás a fáradtságra és majd a másik megteszi a nem éppen férfias lemondó nyilatkozatot.

Nézzük a reggeleseket! Az igazi szexuális hősök a reggelt az esti lepedőzsonglőrködés utáni levezetésnek és egy kis reggeli felüdülésnek szánják. A papírhősök számára ez ócska trükk: este megértően és lemondóan viselkednek, (persze ők is fáradtak), majd reggel hím mivoltukra hivatkozva és „amijárazjár” alapon kikövetelik az egyoldalú, orális alapokon nyugvó, férfihiggasztó hadműveletet.





A reggel azok számára kemény műfaj, akik nehezen ébrednek. Ezt még mindig ki lehet cselezni egy jó korai keléssel, de ha nem aludtunk eleget, csipásan bosszankodó, szexre gondolni sem hajlandó, a kávéfőző vonzáskörzetében többször ütköző felekké válhatunk. Előnyben a kötetlen munkaidőt élvező párok, ahol az időtényező nem nehezíti a szexért folytatott napi küzdelmet.

Még a szexben is előnyt jelent a jó alkalmazkodóképesség: aki nem vágyik hajnali maratonokra, boldogan és kielégülten indulhat neki az újabb szexig ívelő dögunalomnak. A reggelben sokan a kegyetlen fényeket sem szeretik, bár, esküszöm, ez mit sem von le az élvezetből. Meg aztán a sötétítő függöny csodákra képes!

Egy kapcsolaton sokat lendít, ha reggelest-reggelessel; estést-estéssel hozza össze a sors. Még ennél is jobb, ha az ellentétesen bekötött felek az őrült szenvedélyeknek köszönhetően kiterjesztik hatáskörüket és mindketten „egésznapossᔠválnak.

A dolog sokszor tehát valahogy úgy fest, hogy az ember este már nagyon fáradt, reggel még nagyon fáradt, nap közben meg általában nincs a vágy tárgyának közelében. Egy frászt! Dolgozzatok az ügyön!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top