Szex

Szex a nehéz napokon

Sok párkapcsolatban élõ nõ számára azok a bizonyos „nehéz napok” szexuális védettséget jelentenek. Azaz: ilyenkor felmentés jár az örömök alól. De ha van hozzá egy figyelmes partner, és kellõ vágy, semmi akadálya a szexnek.




Párkapcsolatban élő nőkről beszélünk ebben az esetben, hisz egy első, vagy egyszeri szexuális viszony kialakítására nem épp a menstruálás időszaka ajánlott. Ez korántsem jelenti azt, hogy azok számára, akik párkapcsolatban élnek, ez a pár nap szintén a feltétlen nélkülözés időszaka. Ez a pár nap minden nő számára ugyanarról szól, mégsem ugyanúgy. Kinek rövidebb, kinek hosszabb, kinek nehezebb, kinek kevésbé. Egy azonban tuti: ha nem lenne muszáj, nem kérnénk belőle.

Mert nincs az az ultramagos, selymesen simogatós, vigasztalós betét, vagy tampon, ami ne lenne kellemetlen. Bár a reklámok szerint nem is érezzük őket, azért a hímnemű kampányfőnököket felkérnénk arra, viseljék termékeiket egy napig; a pénzéhes nőnemű egyedeket pedig a női szolidaritás jegyében arra ösztönöznénk, hogy szlogenjeikkel ne keltsenek bennünk hiú ábrándokat.

Egyszóval, menstruálni nem leányálom. Jön az kérés nélkül, úgyhogy a legegyszerűbb minél hamarabb beletörődni és azon mesterkedni, miképp lehetne a legzökkenőmentesebben átélni ezeket a napokat. Egy nőci szexuális naptárja két részből áll: egyrészt 21 nap szex (papírforma szerint), és 7 szexmentes nap. Ahhoz, hogy mindezt átértékeljük, nem kell más, mint két csöppet sem eredeti, de hasznos bölcsesség: az élet rövid és a szex a világ egyik legjobb dolga. Miért kellene tehát a hónap egyharmadát áthúzni egy piros ceruzával, és szexuális szabadságra menni, mikor ez közel sem ilyen egyértelmű.

Ez a gondolat sokak számára akkor válik világossá, mikor egyoldalú, orális készséggel elvégzik a másikon a melót. Saját magunk kizárása önkéntes alapon?! Álljon meg a menet! Mi lenne, ha menstruálás ide, vagy oda; azért továbbra is a pályán maradnánk? Azon olvasóinktól, akik toleráns lányregényeken nőttek fel, előre is elnézést kérek következő kijelentésemért: a szex ilyenkor is képes akkora örömet okozni, mint máskor. Azt nem állítom, hogy nincs szükség némi extra odafigyelésre, de megéri.

Ezeken a napokon előnyben részesíthetjük a könnyebben takarítható helységeket: mint pl. a fürdőszoba. Ha nem erős napon fektet két vállra a libidód, egy csinos kis törölköző segítségével minden változatlanul mehet tovább. Ha azonban ez kevés lenne, a belevalók egy leterített nejlont is segítségül hívhatnak. A felforrósodott hangulatban nem is lesz időtök foglalkozni ezzel a faramuci „kiegészítővel”.

Vannak, akik azért hajlamosak a nehéz napok alatt hancúrozni, mert ilyenkor nem kell védekezni. Ez azonban tévedés, mert a menstruálás önmagában még nem jelent száz százalékos biztonságot.
Remélem, sikerült a klasszikus (21 napos) szexuális életet élők számára felkelteni az érdeklődést a nehéz napok iránt. Azok pedig, akik hajlamosak a hónap összes napját nehéz napnak érezni, első lépésben a „betétmentes” 21 napot tegyék örömforrássá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top