nlc.hu
Szex
Jó tudni – tanácsok egyéjszakás kalandokra

Jó tudni – tanácsok egyéjszakás kalandokra

Az egyéjszakás kalandok egy részét az alkalom szüli. A beszélgetések nem segítenek, de nem is rontanak az elhatározáson, hiszen eleve eldöntöttük, hogy szexelni akarunk.




Klasszikus esetben a rövid ismeretség utáni szexet jelenti, aminek nincs semmilyen folytatása. Alesete, amikor egy ismerőssel (ritkán látott tagja baráti társaságunknak, kolléga, stb.) kerülünk viharos gyorsasággal nagyon közeli kapcsolatba, de utána minden úgy folytatódik, mintha misem történt volna. Egyik se kifejezetten fennkölt módja gyarló vágyaink kielégítésének, de ha odafigyelünk és megadjuk a módját, akkor ebből is kihozhatjuk a legtöbbet.

Az, hogy valaki milyen sikeres az egyéjszakás kalandok terén, tulajdonképpen elhatározás kérdése, ha valaki úgy dönt, ezután ezzel csillapítja éhségét, nagy valószínűséggel sikerrel fog járni. Persze nem azonnal, de nem szabad feladni, előbb-utóbb összefutunk valakivel, aki szintén hasonló céllal indult neki aznap az éjszakának. Két dolgot nem szabad elfelejteni: mindig a nő dönt és a nem mindig erősebb, mint az igen. Ha ezt észben tartjuk, van egy kis stílusunk és egy meghitt kuckónk, akkor minden adott ahhoz, hogy felelősségek és görcsök nélkül élvezzük egymást, majd másnap reggel könnyedén intsünk egymásnak örök búcsút.





Persze az egyéjszakás kalandok nagy része nem előre megfontolt szándékkal történik, inkább a tolvajhoz hasonlít: ezt is az alkalom szüli. Ha egy jobb buli közepén azon vesszük észre magunkat, hogy egy taxiban tartunk hazafelé egy érdekes keresztnevű valakivel, akkor az első pár lépés már megtörtént a helyes irányba, és most már csak arra kell figyelni, hogy valóban emlékezetessé tegyük az estét. Ne azon gondolkodjunk, hogy én csábítottam el őt vagy ő engem, mert egyrészt mindegy, másrészt a nők amúgy is sokkal jobbak ebben. A nevét viszont jegyezzük meg, de az egy becenév – összes csaj technika is hasznos lehet és másnap se az lesz az első kérdés, hogy “Szia, te ki vagy?” Ezen kívül ne beszéljünk a szituációról, se arról, hogy mi fog történni: felnőtt emberek vagyunk és mindenki tudja, hogy miről van szó, minden további szócséplés csak a vágyat lohasztja és kiábrándít.





Azon sem szabad gondolkodni, hogy miért pont én? Egyszerű, jó időben jó helyen voltunk, és nem bénáztuk el a lehetőséget. És ne ámítsuk magunkat azzal, hogy hú de jó pasi/csaj vagyok, hiszen nagy valószínűséggel tudatmódosító szerek (ital, fű) is közre játszottak abban, hogy mindez velünk történik. Bármennyire is elkap bennünket a hév, arra vigyázzunk, hogy mindenképpen védekezzünk, mégpedig óvszerrel. Persze, könnyű ezt mondani, de nincs az az átszexelt éjszaka, ami megér egy kiadós betegséget, netán az életünket. Ha az ital előtte megvolt, próbáljunk úgy viselkedni, hogy partnerünk legalább ne érezze azt, amiről szó van: egymás testének használatáról. Mert érzelmek azok ugye vannak, de ezek nem azok, ami miatt egyébként ágyba bújunk valakivel. Épp ezért ne akarjuk a megszokott módon alakítani az eseményeket, mert valószínűleg nem mi leszünk azok, akik új, eddig ismeretlen távlatokat nyitunk meg alkalmi partnerünk nemi életében. Próbálkozni persze szabad (sőt, kell is), de ne vegyük a szívünkre, ha ebben nem járunk sikerrel.





Még egy kritikus pontja van az egyéjszakás kalandozásnak, mégpedig az elválás. Ha van rá lehetőség, akkor ne dobjuk ki/rohanjunk el rögtön utána, mert ez a legjobb módja annak, hogy újdonsült ismerősünk tényleg egy használt papírzsebkendőnek érezze magát. Ha szexelni lehet, akkor együtt aludni is, másnap pedig egy jó kávé és egy reggeli olyan dolog, amivel nemcsak szép keretbe tesszük az éjszakát, hanem egészséges is és ki tudja, talán még telefonszámot is cserélhetünk. Elvégre nem egy hosszú és szép kapcsolat kezdődött már egy fülledt, erotikus éjszakával.

Ne higgyük azonban azt, hogy bármi is megváltozott azzal, hogy találkoztunk valakivel akivel együtt töltöttünk egy éjszakát.
Se többek, se kevesebbek nem vagyunk, egyszerűen csak engedtünk testünk ritkán halkuló de annál követelőzőbb parancsának. Persze kinek ne tenne jót az önbizalmának, hogy nézzenek oda! Van valaki, akinek tetszek annyira, hogy ágyba bújjon velem? Ennél többet gondolni egy ilyen kalandról önámítás, ezért kerülendő. Szintén kerülendő az összes haver smsben történő értesítése, mert egyrészt nem is hinnénk, ilyenkor milyen kicsi a világ, másrészt a diszkréció (amellett, hogy alapvető fontosságú), egy nagyon értékes tulajdonság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top