nlc.hu
Szex
Nyelvi barangolások a szex útvesztõjében – ahogy egy fiatal srác látja

Nyelvi barangolások a szex útvesztõjében – ahogy egy fiatal srác látja

Az alábbiakban rövidítve közlünk egy írást, amelyben a szerzõ elmondja, hogy milyen tapasztalatokra tett szert az egyéjszakás kalandok területén. Testközeli élmények elsõ kézbõl.

“Könnyű visszaemlékezni, mert nem volt olyan sok, a névmemóriám pedig elég jó. Mindig én voltam a kezdeményező, de azt írta a Nők Lapja, hogy a nők metakommunikációval irányítják a férfiakat, tehát általában az van, amit ők akarnak.

Másnap elégedett vagyok, de visszafogottan viselkedem, kicsit szorongva a holnaptól. A lányok ezt nyilván kevésbé veszik könnyen, de persze itt is érvényes, hogy embere válogatja. Például ismertem egy lányt, aki fűvel-fával csinálta (ez velem kapcsolatban nem érvényesült, sajnos).

Mindig a csaj orgazmusa a fontos, mert az enyémet sokkal kevesebb strapával el lehet érni, és többször is megadatik, ezért a piac törvényei szerint kisebb az értéke.

Az alkoholnak igen nagy szerepe van nemcsak a nemi életünkben, hanem a dolgos hétköznapokon is!
A haveroknak (nemcsak fiúknak) történő eldicsekedés a kaland egyik almenüpontja. Naná, hogy jót tesz az önbizalomnak.

Az orális szex már első alkalommal is kötelező, mármint a körültekintő és alapos nyelves barangolás. Nem sértődöm meg, ha nincs viszonozva, mert megértem, hogy van, aki nem szeret akármit a szájába venni. Az anális szexszel az a tapasztalatom, hogy a lányok többsége nem szereti, mert úgy véli, hogy a végbélnyílás „nem arra való”, és elhiszi azt a közhiedelmet, hogy fáj, pedig ha jól csinálják, akkor nem is, sőt. Első alkalommal egyébként még sosem volt anális szex, egyrészt mert kell hozzá bizonyos mértékű bizalom, másfelől túl macerás (tágítás, síkosítás, csitítás).

A hely mindig alkalomtól függ, volt már nálam is meg náluk is, sőt harmadik helyen: egyszer egy magánlakásban működő cégnél dolgoztam, ahol a vendégszobát igénybe tudtam venni.

Reggeli kirúgás még sosem volt a praxisomban, mert amint partnerem felébredt, körültekintő és alapos nyelves játékkal indítom a napot, aztán ágyba hozom a kávét, és ez valahogy kellemes alaphangulatot ad.
A védekezést esete válogatja. Van, aki kiköti, hogy csak óvszerrel, és én alkalmazkodom. Ha nem kötik ki, akkor mehet anélkül is, mert a legfontosabb testrészemet tökéletesen kontrollálni tudom; sokat foglalkozom vele… A nemi betegségek problematikája már fogósabb kérdés. Eddig mindenesetre megúsztam, mert olyan lányokkal volt dolgom, akik nem állnak össze bárkivel, vagy ha igen, akkor vigyáznak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top