Szex

Szerelmes regények

Íme itt vannak a legújabb romantikus regények, melyek segítenek elûzni a rosszkedv felhõit mindenki homlokáról. Legújabb ajánlatunk: Mary Higgins Clark: Ne sírj többet, drága! és Hedwig Courths-Mahler: Tündöklõ múlt.

Mary Higgins Clark:

Ne sírj többet, drága!

Szerelmesregény krimiköntösben. Ez a koktél általában jól szokott működni, ha olyan író/nő nyúl az eszközhöz, aki mindkét műfajban jól érzi magát. Ezek közül is az egyik legjobb Mary Higgins Clark. Műveiből már filmeket is készítettek, és nem is kis sikerrel. És ez nem is meglepő, hiszen olyan mesterien vezeti a szálakat, hogy az összefonódott szálak között ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni.

Elizabeth barátai kérésére gyógyszállójukba utazik. Nagy megpróbáltatások várnak rá egy hét múlva, amikor tanúskodnia kell nővére meggyilkolásának ügyében nővére barátja ellen. Egy telefonbeszélgetés során ugyanis fültanúja volt, ahogy valaki kilökte az ünnepelt színésznőt egy erkélyről, és ez a valaki a hangok alapján Ted volt. Elizabeth nemcsak imádott nővére halála miatt omlik össze, hanem azért is, mert Ted egy ideje már nagyon szimpatikus neki.

A gyógyszállóban ráadásul szinte mindenki összegyűlik, aki valamennyire is kapcsolatban van az üggyel. És ráadásul valaki Elizabeth életére tör. Vajon miért? Mert tanúskodása börtönbe jutatthatja Tedet? Vagy mert a hallottak ellenére is kételkedik? Vagy esetleg túl közel jutott?

Az igazán fordulatos történetben persze az ígérethez híven a szerelem sem marad el! Mindenkinek ajánljuk, aki szeret jó könyveket olvasni!


 


Gabo Kiadó, 417 o., 1790 Ft

Hedwig Courths-Mahler:

Tündöklő múlt

Egy majdnem törvénytelen gyerek, aki nem ismeri helyzetét, egy férfi, akit furdal a lelkiismeret, egy lány, akinek meghalt az anyja, egy fiú, akinek meghalt az apja. A kiindulás, mint láthatjuk, nem egyszerű. A folytatás sem, legalábbis erre számíthatunk, ha már olvastunk bármit is Hedwig Courths-Mahlertől.
Szerencsére most sem kell csalódnunk. Rémületre viszont bízvást számíthatunk, hiszen lesz itt minden nyalánkság az elhagyástól és reménytelen szerelemtől a nagy, végzetes titkokig és a vérfertőzésig. Azért túlságosan ne aggódjon senki, hiszen mégiscsak egy hamisítatlan szerelmesregényről van itt szó. Ráadásul a végén nem is egy pár fog majd egymásra találni, az olvasók nagy megkönnyebbülésére.

A fő tehát mindig az alaptétel: fiam, vegyél el egy jó német lányt, akkor boldog leszel! És láss csodát: boldog is lesz!
Bár a történet kicsit zavarosnak tűnhet így a leírás alapján, sőt néha még olvasás közben is, akit ez nem tántorít el, az igen jól fog szórakozni. Különösen a hagyományos romantikus történetek kedvelőinek ajánljuk!

 

Ex-BB Kiadó, 190 o., 749 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top