Szex

Regények – szerelmesen

Két könyvet ajánlunk a General Press Romantikus Regények sorozatából. Mindkettõ izgalmas olvasmány, a romantika mellett feszültséget is tartogat. A címek: Selyem és árnyék és Közel hozzád.






Mary Jo Putney:

Selyem és árnyék

Rózsaszín borító, lilára színezett lapszélek. Liliom és tőr. Már ránézésre romantikus. A cím sem hagy sok kétséget. A kissé cinikusabbak már el is riadtak. Kár, mert ha romantikus is, a szórakoztató fajtából való.

A General Press immár évek óta adja ki Mary Jo Putney műveit. Ezek közös jellemzője, hogy történelmiek, általában az 1800-as évekből, és némi egzotikum is van bennük. Így van ez most is, és a történet sem kevésbé csavaros, mint szokott.

A huszonnyolc éves lány, aki még nem ment férjhez egy baleset miatt, épp most jegyezte el magát egy gazdag, bár nem fiatal üzletemberrel. Bár a házasság nem szerelmi lenne, a kívánt biztonságot és nyugalmat meghozná. És ekkor találkozik szeretett unokatestvére barátjával, a titokzatos, Keletről érkezett Peregrine herceggel. A vonzódás egy pillanat műve. Bonyolítja viszont a dolgot, hogy a herceg arra tette fel életét, hogy bosszút álljon a lány jegyesén.

Többet nem árulunk el a történetből, mindenki fantáziájára bízzuk a továbbiakat. Csak annyit fűzünk hozzá: fognak még meglepetések érni!

Igazi, letehetetlen, sodróan romantikus és izgalmas könyvet fog kezébe az, aki ezt a rózsaszín borítójú kötetet választja.








 




General Press Kiadó, 399 o., 1500 Ft







Mary Jane Clark:

Közel hozzád

Ez a könyv igazából nem szerelmesregény. Legalábbis nem az a szó hagyományos értelmében, ami általában azt jelenti, hogy két ember egymásba szeret és némi hányattatás után egymásra talál. De lehet akár szerelmesregény is abban az értelemben, hogy szenvedélyes szerelmeket ábrázol. És hogy nem hagyományos szerelmeket? Az nem baj, éppen ettől lesz hihetetlenül izgalmas!

Eliza Blake egy országos hírműsor vezetője. Minden este ott áll a nézők milliói előtt, és soha nem tudhatja, hány olyan ember nézi, aki egyre jobban meg akarja szerezni. És az arctalan tömegből egyszer csak fenyegető levelek és telefonok érkeznek. Eliza halálra rémül, és nem csak magát, hanem kislányát is félti. És mint kiderül, okkal.

A szerző maga is televíziós személyiség, így valóban nagyon meggyőzően ábrázolja Eliza életét és hányattatásait. És ahogy pereg a történet, mintha egyre szorulna a hurok a nő körül. Vagy több hurok is? Persze, ahogy a nagykönyvben meg van írva, a veszély mindig onnan érkezik, ahonnan nem számítanak rá!

Lebilincselő, izgalmas, és nyugodt alvás előtt nem ajánlott olvasmány! Némi romantikával is fűszerezve!











General Press, 318 o., 1500 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top