nlc.hu
Szex
Az intimitás forradalma

Az intimitás forradalma

Pályám kezdetén általános nõgyógyászként, kimondva vagy kimondatlanul, krónikus, leletekkel nem alátámasztható "betegségeken" keresztül számtalanszor szembesültem a nõi kielégületlenség problémájával.

Később, növekvő szülészeti praxissal, aggódva láttam a terhesség és gyermekágy időszaka alatt megváltozott testi-lelki igények kielégületlensége miatt széthulló, vagy legalábbis igen próbára tett párkapcsolatokat.

Általános orvosként, kicsit pszichológusként azt is láthattam, hogy a nő saját lelkének gyógyulása képes az egész családot – alkoholista férjet, drogos gyermeket – visszarántani a szakadék széléről.
Talán túlzottan fellengzősnek tűnik egy ilyen egyszerű eszközt ilyen súlyú problémákkal párhuzamban említeni, de tapasztalataim szerint a nagy dolgok többnyire egyszerűek.

A Vielle egy hölgy agyában fogant; a nő igényei szerint, tudományos intézmények méhében fejlődött; egy, a boldog élethez és élményekhez való jogot tiszteletben tartó országban megszületett; s most, hogy jeles eredménnyel kijárta a klinikai kipróbálás iskoláját, fiatal titánként itt van, hogy segítsen nekünk. A hölgyeknek, a pároknak, s nekünk orvosoknak, hogy segíthessünk.

Egymással törödő pároknak, leendő teljesebb párkapcsolatra készülő, még magányos nőknek, esetleg párvesztést követően a kedvessel megélt intimitás újraélését annyira igénylő hölgyeknek ajánlom figyelmébe ezt az eszközt. Legyen testünk átmeneti kiterjesztése, mely segít a boldogság ezer más útjának fellelésében.

Reményeim szerint egy új korszak közeleg, melyben elismerjük, hogy önmagunk megismerése az intimitás terén is a legfontosabb lépés.

Megrendelhető: Sunimex International

Ügyfélszolgálat: 06-26 500 188
www.sunimex.hu
Észrevételeidet, tapasztalataidat ide is megírhatod: info@sunimex.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top