nlc.hu
Szex
Doktor Szerelem

Doktor Szerelem

Na, akkor vetkõzzön le!... Jó, jó, kisasszony, nem kell a hiszti, felõlem magán tarthatja a ruháit... De... biztos nem akar levetkõzni?... Mondja csak, mik a panaszai!





Tehát: szívtájékon szúr valami. Kicsit kihagy néha, és a környezetében minden furcsán könnyűvé válik ilyenkor. Igen. Gyomortájékon érez egy csomót, mintha összeugranának a zsigerei egy teniszlabda-méretű gömbbe. Izzad is egy kicsit, remegni kezd, görcsöl a hasa…Pánikbetegségre gyanakszik? Hmm. Mintha hőemelkedése lenne. Vérnyomás? Hogy az egekben van? Úgy érzi, a mirigyei ezer liternyi hormont robbantanak az ereibe, és totálisan felpörög tőle? Igen, látszik magán, olyan kicsattanóan pirosacska. Ne aggódjon. Mondja tovább.

Pszichés tünetek, elváltozások? Koncentrálóképesség teljes hiánya… Igen. Időnként zavarodottan hebeg, nem tudja kifejezni gondolatit, és úgy érzi, néha hülyét csinál magából? Hangulata? Változó. Szinte sejtettem. Szóval egy darabig madarat lehet fogatni önnel, szárnyal, vidám és bizakodó, aztán egyik pillanatról a másikra összerogynak az érzelmei és tintafeketében látja a világot? Nem, nem hinném, hogy mániás depresszióról volna szó. Eddig nyálasnak tartott, ócska zeneszámok hallatán könnyezni kezd? Úgy döntött, tenyérjóshoz fordul, utána pedig megcsináltatja a horoszkópját?





Szexi fehérneműre verte el a fél fizetését? És úgy érzi, sejtelme sincs, mi történik magával?
Nos, kisasszony, őszinte leszek: nem tudok semmilyen gyógyszert felírni. Igen, néhányan belehaltak már, sokan kilábaltak belőle, mások át akarják élni újra meg újra. Nincs mit tenni. Élvezze, amíg lehet.
Kérem a következőt! Jó napot! Vetkőzzön le!…Na végre! Fogadjunk, szúrást érez szívtájékon… Fúú… Rohadt unalmas ez a meló február környékén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top