Szex

Mire gondol a férfi szeretkezés közben?

Biztos föltetted már – legalább önmagadban – a kérdést: vajon mit érez, mit gondol a férfi szex közben? Férfi kollégánk utánajárt, és megkérdezett néhány pasit. Õszinte, meglepõ és tanulságos vallomások következnek.





Woody Allen Férjek és feleségek című filmjében az egyik feleség szeretkezés közben arról fantáziál, hogy partnerei vajon milyen állatra hasonlítanak. Az egyik pasija nagydarab mackóra, a másik vágtázó lóra, a harmadik bundás mókusra hasonlít szex közben. Aztán a nőnek eszébe jut, hogy elfelejtette betenni a mosást, és hogy majd le kellene engednie a hűtőt éjszakára. Vajon a férfiaknak is vannak ilyen gondolataik szex közben vagy ők koncentráltabban „munkálkodnak”? Felhívtam pár barátomat, majd a barátaim barátait, mert úgy gondoltam, hogy jól esik néha férfitársaságban elbeszélgetni a csajokhoz fűződő viszonyainkról. Kiváncsi voltam, vajon hogyan reagálnak a férfitársaim, ha megkérdezem, hogy mire gondolnak szex közben. Volt, aki megbotránkozott, volt aki kinevetett. És voltak, akik őszintén válaszoltak a kérdésemre egy pohár sör mellett. Az ő történeteik következnek.

Péter (25 éves), doktorandusz-hallgató, független:
– Szex közben csak a szexre tudok koncentrálni. Ha szerelmes vagyok a partnerembe, akkor bensőségesebb a szex, orgazmus szempontjából is. Ilyenkor nemcsak az agyam „robban fel” a végén, hanem valami belül is megindul, megindít. Az más, ha tudatosan gondolok valamire szex közben. Például ha érzem, hogy túl gyorsan elmennék, akkor valami semleges dologra szoktam gondolni. No nem egy nagy, zöld, vibráló luftballonra, hanem valami elvontabbra, például a zenére, amit szeretkezés közben hallgatunk. Ez talán a férfi agy sajátosságai miatt van így. A férfiak egyszerre csak egy dolgot képesek csinálni, szemben a nőkkel, akik egyszerre több dologra is tudnak figyelni.

Miklós (33 éves), gyártásvezető, párkapcsolatban él:






”Én a páromra gondolok”
– Én a páromra gondolok szeretkezés közben, akivel mostanában sokkal hosszabban és örömtelibben tudunk szeretkezni, mint régebben. Ő harminc éves kora után kezdte igazán élvezni a szexet. Például a lovagló pozíciót eddig nem nagyon szerette, de mostanában egyre többször akarja így. Ahogy a párom egyenes derékkal, kezeit a tarkóján összekulcsolva, lehunyt szemmel, lassan lovagol rajtam, mint egy indiai istennő, az hihetetlen élményt jelent számomra. Gondolj bele, hogy így egyszerre láthatom az arcát, a ringó mellét, a csodás köldökét, és hozzáférhetek a csiklójához is, ha kell. Az extázis pillanatában pedig olyan, mintha órákig repülnénk. Ekkor bizonyosan nem gondolkodom, de nem állítom, hogy ez a tapasztalat gondolattalan lenne. Hiszen akkor hogyan tudnék visszaemlékezni rá később – ráadásul mindketten pontosan ugyanúgy?

Dezső (40 éves), tanár, elvált:
– Szex közben sűrűn fantáziálok más nőkről. Különösen a második, harmadik menet után, amikor már kell egy kis „rásegítés”, hogy ismét sikerüljön a dolog. Általában konkrét pozíciókat fantáziálok mindenféle jó csajokkal. Persze minden attól függ, kivel szerelmeskedem. A fiatalabb korosztály ebben a tekintetben nálam





”Sűrűn fantáziálok más nőkről”
csillagos ötösről indul. Hiszen van-e gyönyörűbb élmény egy magam korabeli férfinek, mint szeretkezni egy jó testű, odaadó, szép fiatal lánnyal? Szeretek kitekinteni az együttlétből, és beszívni a látványt, ahogy a partnerem elélvez. A mai lányok nyitottabbak, ugyanakkor agresszívebbek is lettek az ágyban, szeretik átvenni az irányítást, amit én nem kedvelek. A magam korabeliek viszont érettebbek, nekik fontos az elő- és utójáték, ezért ők többet is adnak, de bizonyos dolgokra sajnos már nem hajlandók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top